A lakótársam barátnője állandóan nálunk alszik, a megkérdezésünk nélkül. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne jöjjön ennyit úgy, hogy ne legyen konfliktus belőle?
Figyelt kérdés
Már amúgy is négyen lakunk egy másfél szobás lakásban, nem kell még egy ötödik....2014. febr. 21. 12:25
11/47 A kérdező kommentje:
igen, pontosan. én nem is szeretnék, már az elején mondtam, hogy nekem aggályaim vannak a fiú ideköltözését illetően, de sajnos bajban volt, és jól jött, hogy 4 felé oszlik a dolog. mellesleg azt is leszögezném, hogy egy másfél szobás lakás már 4 embernek is kicsi, főleg, hogy külön személyek vagyunk, és nem egy család. ott azért más a helyzet.
2014. febr. 21. 12:51
12/47 A kérdező kommentje:
megpróbálom mondani neki, hogy akkor fizessen többet, de a fiúnak több százezer forintos adóssága van, úgyhogy elég patthelyzet az egész. el szeretnék költözni, természetesen, de egyelőre nincs annyi pénzünk, hogy ketten tartsunk fent egy garzont.
2014. febr. 21. 12:54
13/47 anonim válasza:
Adj fel hirdetést akkor,hogy összeköltöznétek másokkal.Lehet azokkal jobb lenne.
14/47 anonim válasza:
Ha sehogy sem megy, akkor inkább keressetek másik albérletet. Van, amikor nem működik a feltételek betartása, nem korrektek a többiek, akkor inkább menjetek máshova. Meg ilyenen egy ideig lehet próbálkozni, de nem éri meg az idegeiteket szétcincálni. Pláne ha rajtatok járnak keresztül. Én biztosan máshova mennék.
15/47 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :) én is ezt szeretném, de a barátom szerint egyelőre nem tehetjük meg, hogy bárhova is elköltözzünk. ezért próbáltam megoldást találni rá valahogy, mert 3-4 hónapig még minimum itt fogunk lakni.
2014. febr. 21. 13:40
16/47 anonim válasza:
van külön szobátok, vagy hogy van ez? meg mit jelent állandóan? például én is elég sokat vagyok a barátom albérletében, viszont tudom, hogy senkit sem zavar, a másik lakótársának is van barátnője, a harmadiknak nincs.
Szerintem üljetek le vele megbeszélni, ne hagyjátok magatokat, ha tényleg zavar!
17/47 A kérdező kommentje:
ja, és ami már teljesen abszurd számomra az, hogy amikor hétvégére hazamegyünk, akkor a másik srác az ágyunkban alszik, amit én nem tudok tolerálni. főleg úgy, hogy meg sem kérdezi, hogy nem zavar-e minket, és azért még inkább, zavar, mert csak három naponta fürdik a fiú. :D
2014. febr. 21. 13:44
18/47 A kérdező kommentje:
külön szobánk van, de rajtunk lehet a fürdőbe átjutni, és kopogni annak ellenére sem szoktak, hogy nyomatékosan szóltunk nekik. hát, majdnem minden nap itt van, mert nem dolgozik, és nem is tanul.
2014. febr. 21. 13:45
19/47 anonim válasza:
Hogy fértek el öten a barátnővel együtt egy másfél szobás lakásban?
20/47 A kérdező kommentje:
ja, és hárman vannak a másikban. szóval itt nem is azon van a hangsúly, hogy itt van, hanem azon, hogy élhetetlen öt embernek egy másfél szobás kis lakás. főleg számunkra élhetetlen, mert a privát szféra mint olyan, számunkra megszűnt, sorba kell állni mindenért, napokig nem tudunk mosni. ráadásul a másik két fiú elég igénytelen, úgyhogy jelenleg az van, hogy 4 ember koszát is még nekem kell takarítanom. mert még ahhoz is lusták, hogy levigyék a szemetet, szóval gondolhatod...
2014. febr. 21. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!