Szeretsz ott élni ahol jelenleg laksz?
Figyelt kérdés
Ha igen, esetleg nem akkor miért?2014. febr. 18. 17:32
11/16 anonim válasza:
Igen, annyi, mi akartuk, ki is jött a figura, de sehol nem talált semmit, nincs szabad rálátás semmire. Am. annak vmennyivel magasabb a díja mint a mobilnetnek, de hát a mobilnet az meg ugye korlátos, ráadásul a külterületi 3G se annyira jó mint azt a reklámokban mutatják. :/
12/16 anonim válasza:
Ezt amúgy nem lehet megbeszélni privátban. Neeem :D.
13/16 anonim válasza:
Én a falu széli erdészház jellegű szülői házból költöztem városi panelba. Szeretem a boltok közelségét és választékát. De nem szeretem a sok szomszéd jelenlétét, valamint a magas rezsit. Ezért gyakran visszajártam újra kipróbálni az életet a szülői fészekben és a környező tanyavilágban amihez sok gyerekkori emlékem fűz. Ott távol vannak a boltok, ami van az is drága. Viszont csend van, nyugalom, automatikusan jön a jókedv, nincs rezsi például a tanyán. Amikor ott vagyok és ismét haza indulok a városi panelba, azt kérdezem magamtól, hogy megőrültem én, minek megyek el a jóból, hisz itt vagyok otthon.
14/16 anonim válasza:
igen, egy kisebb városban élek, 7 emeletes ház 2. emeletén, szép a kilátás, szomszédok sem zajosak
előtte falun laktam, de nem érzem azt, hogy akkora lenne a változás, nekem így kényelmesebb, hogy a város közepén lakom
15/16 anonim válasza:
Nem szeretek, finoman szólva. Pár éve ehhez képest az álmom volt,hogy elszabaduljunk ide a Fővárosból, mára megbántam. Befürödtem vele. Balaton északi partja, kis falu, Keszthely től 12 km-re kb. A faluról annyit,, hogy van 2 db bolt, ami főszezonban is 16:30-kor zár,, az árak pofátlanok, a választék kritikán aluli. Az itt lakók vagy mindent tudni akaró, begyöpösödött nyugdíjasok,, vagy, ki ha én nem'', gazdag, pöffeszkedő alakok. A tömegközlekedéssel siralmas,, bár ezt lehet, hogy csak azért látom így, mert Budapesthez szoktam. Jelenleg szívok a B kat. jogsival,, tehát be vagyok korlátozva, illetve a,, kedves' ' falubeliek ki is néznek, ha nem kocsival jársz. Az eü. ellátást hagyjuk, bár szerencsére, csak hallásból tudok róla nyilatkozni, de elég is, háziorvosom maradt ez~rt inkább a régi lakhelyem közelébe,, és nem is akarok ezen változtatni, ennyit megér a jóllétem. Keszthely és Tapolca aránylag elég jó, abból a szempontból, hogy a legtöbb nagyobb üzlet megtalálható,, viszont semmi extra. Aki a nagyvárosi nyüzsihez szokott,, azok októbertől - áprilisig meghaltak az unalomból ott. Semmi normális étterem, minden elég korán zár,és ha valami extrább dologra vágysz, legközelebb is Zalaegerszeg,, vagy Veszprém esetleg, ahol kicsit több életet találsz. A házunkról meg annyit,, hogy ők, hogy 30 éves csak, de egy öregebb, 60-70 éves házzal nincs ennyi baj, ezt gyanítom. Mindig tönkremegy valami, az egész konstrukció úgy rossz,, ahogy van,nem csoda, hogy elég jó áron jutottunk hozzá. Pénz az meg sajnos nincs, hogy fullosra újítsuk. Egyszóval,életem legrosszabb döntése volt ide költözni,, ez tehetőseknek, vagy nyuggereknek való életforma,, ami itt vár.
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi a hibákért. Átjavította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!