Van munkád jelenleg?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 18:37
2/15 anonim válasza:
Nincs, de nem is bánom mert így tudok foglalkozni magammal. Ha van munkám a 8 óra meló után amit a kedves kollégák társaságában töltök el úgy kimerülök, hogy csak szórakozni vágyok már, és nem foglalkozni azzal, hogy fejlesszem magamat. A munkában ugye megszabott, hogy mit csinálj, ez erősen korlátoz. A kollégákhoz ha úgy viszonyulok ahogy azt tenném kiközösítenének, szóval a hozzájuk való kapcsolódásom miatt is korlátozva vagyok, hogy önmagam legyek. Munkanélkül zsír, mert így önmagam lehetek, és töprenghetek dolgokon ami dolgok megértése jóérzéssel tölt el. Röhöghetnék egész nap vicces dolgokat nézve, de rájöttem, hogy a röhögés nem tesz boldoggá. Érdekes dolog mi? Attól, hogy nevetsz még boldog nem leszel, sőt a minap mikor mentünk kirándulni miközben mentünk hátunkon a málhával, és röhögtünk nem, hogy több erőnk lett a cipeléshez hanem kevesebb. Ezzel szemben ha valamit megértesz jól érzed magad tőle, felüdít, sőt kifejezetten kedvet kapsz a dolgokhoz. Na mind1, szóval nincs. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem sincsen egyébként :D
2014. jan. 3. 18:58
6/15 anonim válasza:
nekem van... és imádom a munkám :) (magán bölcsődében dolgozom)
7/15 anonim válasza:
igen,saját vállalkozásunk van a férjemmel 4 éve
10/15 anonim válasza:
7-es adsz kolcsön egy kis penzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!