Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek hazaáruló vagyok,...

Szerintetek hazaáruló vagyok, ha országot váltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves srác vagyok

Egyre jobban vonz külföld. Sok jót hallottam már például Angliáról,Franciaországról vagy Svédországról,lakik is ott kint rokon.

Elsősorban a munkalehetőség,az emberek életszemlélete és a kultúra tetszik.

Igen ám,de amint ezt az ötletet felvázolom mindenki mondja a környezetemben,hogy áruló vagyok,váltsak szívet is,ha országot váltok,meg hasonló gonosz gondolatok. Ecsetelik nekem hogy úgyse fog sikerülni,hogy 1 hét és jössz haza,meg ilyesmik.

Ti mit gondoltok?

Mindig is jobban vonzott a nyelvtanulás.Nem igazán ment semmilyen tantárgy,kivéve az angol,mert jó a nyelvérzékem,és érdekel.

2013. dec. 17. 12:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

menjünk mind, és kíváncsi lennék milyen arcot vágna viktor és bandája, hogy nem lenne kiktől beszedni az adót...

Hej de nagyon megérdemelnék.

2013. dec. 17. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha így folytatódik ez az ország nem a miénk, magyaroké lesz, sőt már most sem mondanám annak.
2013. dec. 17. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A kivándorlás nem hazaárulás, sosem volt az. Ez mindenkinek saját döntése, és inkább azok valójában a hazaárulók, akik más magyarságát méricskélik.
2013. dec. 17. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól még, hogy külföldön szeretnél élni, nem leszel hazaáruló. Élj a lehetőséggel. :)
2013. dec. 17. 14:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Wow! Köszönöm ezeket a visszajelzéseket ! :)
2013. dec. 17. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ilyen emberekkel vagy körülvéve, az csak egy okkal több, hogy elmenj innen.
2013. dec. 17. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.
2013. dec. 17. 15:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

talán utópisztikus, de épp ez a célja az európai uniós polgárságnak...

A hazád is része az uniónak, nem kell rosszul érezned magad attól, hogy más részen élsz, dolgozol és boldogulsz.

Európában otthon vagy.

Élj a lehetőségeiddel.

2013. dec. 18. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:

És a színészek, meg celebek Magyarországon? Egy csomóan külföldön élnek.

Amúy velem is ugyanez van, én Amerikába szeretnék menni de mindenki mondogassa, hogy *ja, biztos... Oda*

Ami egyre jobban azt az érzést kelti, hogy költözzek oda.

Amúgy nem ártasz Magyarországnak, meg semmi. Ilyen és elvileg a google szerint csak az a hazaáruló aki árt is a hazájának.

Millióan laknak külföldön.

2022. márc. 15. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!