Szerintetek hazaáruló vagyok, ha országot váltok?
Sziasztok!
21 éves srác vagyok
Egyre jobban vonz külföld. Sok jót hallottam már például Angliáról,Franciaországról vagy Svédországról,lakik is ott kint rokon.
Elsősorban a munkalehetőség,az emberek életszemlélete és a kultúra tetszik.
Igen ám,de amint ezt az ötletet felvázolom mindenki mondja a környezetemben,hogy áruló vagyok,váltsak szívet is,ha országot váltok,meg hasonló gonosz gondolatok. Ecsetelik nekem hogy úgyse fog sikerülni,hogy 1 hét és jössz haza,meg ilyesmik.
Ti mit gondoltok?
Mindig is jobban vonzott a nyelvtanulás.Nem igazán ment semmilyen tantárgy,kivéve az angol,mert jó a nyelvérzékem,és érdekel.
menjünk mind, és kíváncsi lennék milyen arcot vágna viktor és bandája, hogy nem lenne kiktől beszedni az adót...
Hej de nagyon megérdemelnék.
talán utópisztikus, de épp ez a célja az európai uniós polgárságnak...
A hazád is része az uniónak, nem kell rosszul érezned magad attól, hogy más részen élsz, dolgozol és boldogulsz.
Európában otthon vagy.
Élj a lehetőségeiddel.
És a színészek, meg celebek Magyarországon? Egy csomóan külföldön élnek.
Amúy velem is ugyanez van, én Amerikába szeretnék menni de mindenki mondogassa, hogy *ja, biztos... Oda*
Ami egyre jobban azt az érzést kelti, hogy költözzek oda.
Amúgy nem ártasz Magyarországnak, meg semmi. Ilyen és elvileg a google szerint csak az a hazaáruló aki árt is a hazájának.
Millióan laknak külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!