Szerintetek hazaáruló, aki az MSZP (leánypártjai) vagy Fideszre szavaz?
Mindkettő többször is bizonyította, hogy az ország érdeke ellenére is cselekszik, ha az számukra jó. Nem beszélve, hogy egyik nagyobb tolvaj banda mint a másik.
(Nem vagyok Jobbikos vagy más sem, ne az legyen a válasz, hogy milyen szavazó vagyok én!)
Nem feltétlen. Egy cigányra, egy zsidóra akkor sem mondhatod hogy hazaáruló ha tudatosan szavaz ezekre a pártokra, mert neki nem is hazája Magyarország, neki nem érdeke hogy erős állammá váljunk.
A megvezetett, gyakran fájdalmasan buta embereket sem nevezhetjük hazaárulónak mert nincsenek tudatában tettükkel.
Nagyon kis része hazaáruló, nagyon kevesen vannak akik tudják hogy ezek a pártok mit művelnek, és mégis rájuk szavaznak, rájuk talán lehet mondani ezt a jelzőt.
Szerintem nem.
És az az igazság, hogy nem létezik olyan, hogy az ország érdeke ez vagy az. Az ország nem egy homogén egység, különböző csoportok vannak, különböző érdekekkel, melyek sokszor ütköznek egymással. De egy adott csoport rövidtávú és hosszútávú érdekei között is ellentétek lehetnek.
Aki az MSZP-re szavaz, az eléggé korlátolt, aki a Fideszre
az a rossz megoldások közül a legelfogadhatóbbat választja.
Aki a Jobbikra szavazna, az jóérzésű magyar ember ugyan, de ne legyenek kétségei afelől, hogy félrevezetik.
A legnagyobb hazaárulók azok, akik mindenkit lehazaárulóznak, közben pedig idegeneket, iszlám terroristákat akarnak behívni magyar emberek ellen:
"a hazaáruló nem attól lesz hazaáruló, hogy elítélik, vagy hogy bizonyítják"
Ebben teljesen igazad van. Sokkal fontosabb pár otthon ülő, unatkozó és gyakorikérdéseken írogató ember saját, szubjektív véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!