Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ciki a lakótelepi panel?

Ciki a lakótelepi panel?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%

Ciki, nem ciki, az emberek igen jelentős része panelben él. Ez van.

Én is éltem pár évet panelben, nem rossz, csak általában célszerű betonig lecsupaszítani mindent és a nulláról újraburkolni, bútorozni, hogy normálisan nézzen ki. Viszont mivel általában a panelek kicsik, így legalább olcsó :)

2013. dec. 11. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól sivár az élet, hogy hol laksz. :-)) Nem mindegyik kis lyuk, és lent kert és park van, le lehet menni, nem kell bent ülni állandóan.
2013. dec. 11. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki csak rossz .A városi lét velejárója.Úgy mondom ,hogy laktam benne eleget és elég is volt!

Csak meg kell nézni az itt feltett kérdések nagy %-a miről is szól? "Panelban ,társasban lakom ,megőrjít a szomszéd, áthallatszik minden ,dübörög a gyerek ,ugat a kutya ,áthallatszik ha szexelnek , dohányfüst átszivárog, alul randalíroznak, koszolnak, lépcsőházba hugyoznak stb.

Az a baj ,hogy bármikor költözhet a szomszédunkba alánk fölénk egy bunkó család és akkor vége a nyugalomnak, pereskedés ,őrület ,veszekedés. 10centis papírfalak közt nem embernek való élni. Tudom ,hogy sokaknak nincs más és ezerszer jobb mint egy albi vagy az utca ,de egy családi ház előnyeivel nem ér fel az a kis előny, hogy nem kell havat lapátolni meg füvet vágni.

2013. dec. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!