2/13 anonim válasza:
Igen. Sokkal menőbb a Rózsadomb teteje.
3/13 anonim válasza:
Ha burzsoá iskolájába jársz akkor lehet...
4/13 anonim válasza:
Hát már miért lenne ciki?
Én panelban lakom, éltem 10 évet családi házban is, de egy cseppet se tartom cikinek. Kényelmes élet, nálunk csendesek a szomszédok, nincs okom panaszra.
5/13 anonim válasza:
A kérdés cikibb... Egyébként, ha olyan a panel, ami tele van cigánnyal meg köcsöggel akkor igen.
6/13 anonim válasza:
Számomra nem, én laktam kertes házban is, de itt sokkal kényelmesebb, szerencsére a lakók is normálisak.
7/13 anonim válasza:
Én olyan panelban laktam, ahol nem voltak cigányok. Diplomás szomszédaim voltak, akik állandóan zavarták a többieket. Hangosan hallgatták a zenét, mindenkivel kötözködtek, a kutyájuk állandóan ugatott, és nem lehetett szólni nekik.
Vagy megszokod a szomszédok zajongását, vagy nem mégy társasházba.
8/13 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha legalább arra futná...
10/13 anonim válasza:
Én nem tudnék panelban lakni. Olyan sivár ott az élet. Egy kis lyukban élni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!