Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen város Debrecen, milyen...

Milyen város Debrecen, milyen ott élni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 9. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
hát szar,én éltem ott..és semmi munkalehetség..csak a keleti nyomor,turisztikailag mondanám ,hogy "szép".
2013. dec. 9. 13:04
 2/9 anonim válasza:
38%
En itt elek, imadom. Jo kozepsulik es egyetemek vannak itt, vagyis kozepsulis vagyok, csak buszokkal, villamosokkal van eleg bajom. Sokat kesik vagy tele van a busz vagy villamos ahova felakarok szallni, soksok ember setal piac utcan, meg este is, vasarnap reggel is, csak sok a hajektalan aki penzt kereget szinte mindenhol. Van nagyerdo ahova oda szoktam jarkalni haverokkal, ott is szokott lenni campus fesztival, berhazat talalni szinte lehetetlen... Mert az osszes berhaz megvan foglalva.
2013. dec. 9. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
te még fiatal vagy,nincs semmire gondod...igen jó középsulik és egyetemek vannak,de egyébként nulla...HBN-olvastam digitálisan,hogy Debrecen fele munkanélküli ,másik fele meg szoc segélyből tengődik....és vannak diplomások is köztük.
2013. dec. 9. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

Semmi extra, sőt.

Éltem ott, a debreceniek totál meg vannak húatva, ahogy láthatod, h fuu ilyen meg olyan jó hely.

Egyáltalán nincs kiemelkedő iskolájuk, másrészt egy rettentő lerobbant, koszos, keleti város, pár turisztikai látványossággal, de semmi több.

Jah meg sok a cigány meg a nagyképű, beképzelt ember.

2013. dec. 9. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
4es tudja miről beszélek akkor,valóban így tudnám jellemezni,hogy igénytelen város...Pest se sokkal tusztább,de ott van munkalehetőség...bár mostmár ott is kezd ez a pofátlanság utján,jócimrobaság bekövetkezni....
2013. dec. 9. 13:40
 6/9 anonim válasza:
62%

Ott nőttem fel, de vééégre elköltöztem.

Tömegközzel állandóan baj van.

Folyton fel van túrva a város, mégsem alakul, szépül...

Az iskolák között vannak tényleg jók, az már más kérdés, hogy az osztálytársak milyenek.

Munka egyáltalán nincs, kivéve ha nagyon-nagyon benyalsz vagy baromi mázlid van.

Hétvégén gyakorlatilag megszűnik létezni a város, max este a szórakozó helyek vannak tele. De ha végre lenne időd vásárolni, akkor semmi nincs nyitva normálisan.

Nekem elegem lett abból, hogy mindenki ismer mindenkit, mindenki megvolt mindenkinek, mindenki kibeszél mindenkit... akár hova fordultam ez volt. Egy darabig jó ez, de ha kényszerítenének sem élném le ott az életem.

Annyiból volt jó, hogy mivel sosem volt bérletem, ott fél óra alatt elértem a belvárost.

2013. dec. 11. 13:49
 7/9 anonim válasza:
100%

Előző kommentemhez annyit hozzátennék, hogy MINDENÜTT sok már a cigány. És Budapest is elég koszos... most itt élek és itt is sok a bunkó. Sőt, azt tapasztaltam, hogy Budapesten főleg az idősek a bunkók, otthon Debrecenben inkább a fiatalabbak.

Amúgy Debben nekem sosem volt összetűzésem cigányokkal. Sosem akartak kirabolni vagy megerőszakolni. Simán el lehet ott kerülni őket. Az egyetem pedig igenis jó, csak sajna nehéz bejutni blabla, de az már az oktatásügyhöz tartozik inkább.

Van nagyon lepukkant része is a városnak, van szép is DE szerintem ez minden várossal így van.

A legfőbb probléma, hogy kortól és nemtől függetlenül is baromi nehéz melót találni.

2013. dec. 11. 13:53
 8/9 iuscogens válasza:
76%
Nos, immáron harmadik évemet kezdtem meg nyáron debrecenben, a jogi karon vagyok egyetemista. Szerintem az mindent elárul a városról, hogy egészem Fejér megyétől idáig jöttem tanulni (330 km). Szerintem csodás város. Aki pedig azt mondja,hogy sok a roma, üzenném neki, hogy látogasson el Fejér megye bármelyik városába, még a legkisebb városban is több romát fog találni, mint debrecenben. Mondjuk én személyes véleményt a tömegközlekedésről nem tudok mondani, mindenhová autòval járok, de azt azért sikerült végignéznem, ahogy megépítették a 4-es villamost, meg jó pár részt a városban felújítottak. Aki azt mondja, hogy mindig fel van túrva, nos, ha nem túrják fel, akkor marad ugyan olyan szar. Melyik a jobb? Az egyetemről is esett szó itt. A debreceni felsőoktatás kiemelkedő az országban, de külföldi egyetemek mellett is simán megállja a helyét. Nyilván nem segghülyékből hozták ezt össze.
2013. dec. 16. 06:13
 9/9 anonim válasza:
26%

Előzőnek : 2-es villamosnàl tart még csak a város :)

Egyébként én itt nőttem fel és bár, nem a legtisztább, legszebb város én imádom! Mondjuk munka tényleg nincs sok.. de ma már nyugaton sincs sokkal több:/ Az meg, hogy sok a cigány...hááát szerintem máshol sincs kevesebb.

2014. jan. 22. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!