Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Debrecenben miért van annyi...

Debrecenben miért van annyi graffiti?

Figyelt kérdés
Pesti vagyok és nemrég voltunk osztálykirándulással Debrecenben. A belváros nagyon szép, de azon kívül minden össze van firkálva, nem láttam olyan falat, amin ne lenne összefújva. Pesten is vannak szép számmal falfirkák, de közel sem ennyi, sőt én még az országban sehol sem láttam olyan várost, ahol ennyire össze lenne "firkálva" szinte minden házfal. Miért nem lép fel ez ellen a helyi önkormányzat? Annyira elcsúfítja, azt az egyébként nagyon szép várost.

2013. nov. 3. 13:58
 1/6 anonim válasza:
Mert igénytelenek az emberek.
2013. nov. 3. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

"...azt az egyébként nagyon szép várost." Khm... maradjunk annyiban, hogy Debrecennek van egy p*csányi patinásabb belvárosa, a főtérrel, meg egy-két utcával, azon kívül pedig okádni lehet az egészre, mert az ország egyik legocsmányabb városa. Egy nagy-nagy koszos, betondzsungel.

Hogy miért nem lép fel ez ellen komolyabban az önkormányzat? Jó kérdés! Igazából ezen nem az önkormányzat tudna segíteni, hanem a helyi lokálpatrióta mozgalmak, amik nem nagyon vannak, mert az emberek jó része is rettenetesen igénytelen arra fele. Mondom ezt, 30 év debreceni lét után.

2013. nov. 3. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert sok az unatkozo fiatal , én debrecenbe jártam suliba nekem nincs vele bajom leszámitva hogy nincs munkahely elköltöztem borsodba de itt se jobb a helyzet . :/
2013. nov. 3. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
a falrfirka meg az egész graffiti csak olyan helyen jön létre ahol társadalmilag valami nincs rendben.... ezen ellehet gondolkodni, ha minden olyan lenne mint a fejlett nyugati országokban akkor nemlenne összefirkálva minden. fellehet fogni felkiáltásként is hogy valami szar...
2013. nov. 4. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Én sem tudom mással magyarázni, csak a helyiek rettenetes igénytelenségével. Két évet töltöttem Debrecenben az egyetem miatt, de az bőven elég volt, még sok is. Egyszerűen egy förmedvény az a város. Amellett, hogy piszkos és ronda, az emberek valami leírhatatlanul suttyók. Nincs ott más, csak csövesek minden sarkon, türelmetlen, nyers, és ráadásul beképzelt emberek, csontbunkó, sötét focidrukkerek, kikent-kifent plázapics*k, a buszokon pedig kötekedő vénasszonyok, akik nagyítóval keresik, hogy miért szóljanak be a fiataloknak. Akivel összebarátkoztam, mert normális volt, arról mindről kiderült, hogy más honnan jött.
2013. nov. 8. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Debrecdni vagyok es eleg serto amit az utolso hozzaszoli irt, mert nagyon nagy altalanositas.. Egyebkent szerintem meg mas varosokban is boven akad buta liba, zsembes oregmama, suttyo ember soooot meg graffiti is. ;)
2014. nov. 14. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!