Csak szerintem lett borzasztó hely Kaposvárból?
Figyelt kérdés
Már régen is utáltam,hogy itt szinte mindenki ismer mindenkit,olyan összetett az egész,nem tud az ember úgy végigmenni az utcán,hogy ne botlana bele ugyanazokba az emberekbe, legalább 6 ismerőssel össze lehet futni,miközbe egyáltalán nem kedvelitek egymást, és az a sok ember,akik fellökik egymást, mert nem képesek lehuzódni egy kicsit sem a járdán,hogy a másik is el tudjon menni mellette.. Szórakozási lehetőség is kevés van,mert mindenki egy helyre tömörül,ha van valami nagyobb esemény. Az emberek olyan bunkón néznek egymásra.. folyamatosak a beszólogatások,legyen szó belvárosról vagy külvárosról..2013. nov. 12. 19:11
21/21 A kérdező kommentje:
Most sem jobb semmivel sem a helyzet,kb ugyanaz,mint amit eddig leírtam,plusszban amivel te kiegészítetted. Szórakozási lehetőségek bővültek,vannak már igényesebb helyek,de oda is elég gyakran betéved a legalja,ezért sem járok szinte sehová,ahová szeretnék. Én szeptembertől nem vagyok itt hála az égnek,és nagyon sok fiatal van ezzel így,hogy menekül innen. Ez azért baj szerintem,mert a város egyes részei tényleg szépek,bár én már nem a szépséget látom benne,csak a sok kötekedő embert,stb...
2014. febr. 6. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!