Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak szerintem lett borzasztó...

Csak szerintem lett borzasztó hely Kaposvárból?

Figyelt kérdés
Már régen is utáltam,hogy itt szinte mindenki ismer mindenkit,olyan összetett az egész,nem tud az ember úgy végigmenni az utcán,hogy ne botlana bele ugyanazokba az emberekbe, legalább 6 ismerőssel össze lehet futni,miközbe egyáltalán nem kedvelitek egymást, és az a sok ember,akik fellökik egymást, mert nem képesek lehuzódni egy kicsit sem a járdán,hogy a másik is el tudjon menni mellette.. Szórakozási lehetőség is kevés van,mert mindenki egy helyre tömörül,ha van valami nagyobb esemény. Az emberek olyan bunkón néznek egymásra.. folyamatosak a beszólogatások,legyen szó belvárosról vagy külvárosról..

2013. nov. 12. 19:11
1 2 3
 1/21 bumbi02 ***** válasza:
53%

Nem, nem Kaposvár lett ilyen, hanem az emberek ilyenek. És mit vársz egy kisvárostól? Persze hogy szinte mindenki ismer mindenkit.

Nem Kaposvár sajátossága hogy valaki bunkó.

Amit aláírok, hogy az éjszakai élet a Noszlopy-sorra lekorlátozódik, és ennyi nagyjából. Már ha éppen van éjszakai élet, és nem kihalt a város...

2013. nov. 12. 22:56
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak én voltam már huzamosabb időre másik városban, és ezt egyáltalán nem vettem észre ezt a nyomasztó hangulatot. Szóval kinek a pap kinek a paplan.. :D
2013. nov. 13. 11:16
 3/21 bumbi02 ***** válasza:
Csak te voltál már huzamosabb időre más városban.. Nos, azt hiszem olyat mondhatsz el magadról, amit senki más. Csak te szabadultál ki Kaposvárról, és látod tiszta szemmel azt a fertőt ami ott megy.. Szerinted más nem járt már máshol? Én éltem Budapesten, most Tirolban, most Salzburgban... És az emberek bunkósága nem kaposi jellem.. Az hogy nem képesek lehúzódni, nem kaposi jellem...
2013. nov. 13. 15:24
 4/21 A kérdező kommentje:
pedig az,hiába mondod,hogy nem az.. én másként látom,ez van.
2013. nov. 13. 16:32
 5/21 bumbi02 ***** válasza:
53%
Akkor majd ha kicsit többet látsz a világból, akkor megváltozik ez a véleményed..: ) Általánosítasz, és azt mondod hogy ez a kaposváriakra jellemző, csak azért mert nem hiszed el, hogy ez emberi jellemző, nem földrajzi.
2013. nov. 13. 17:00
 6/21 A kérdező kommentje:
mondom,láttam többet a világból énis,de én nem ezt tapasztalom,mint amit te,én ebbe a városba tapasztaltam ezt. Persze máshol is jelen van ez a probléma, DE minimális,majdhogynem eltörpülő méretbe. Nem úgy mint itt.
2013. nov. 14. 09:57
 7/21 bumbi02 ***** válasza:
Akkor te vagy ezt AKAROD hinni, vagy egyszerűen nem nyitottad ki a szemed. Amikor Budapestre költöztem, először ott szembesültem az emberek közönyével, és hogy milyen szinten fel tudják egymást lökni azért, hogy felférjenek a metróra - pedig 2 perc múlva jön a következő -, és hogy elmennek amellett akinek segítség kéne. Egy nagy városban - Budapest, Bécs - ez sokkal jellemzőbb, mint egy kis városban, épp azért mert a sok ember sokakat frusztrál. Kaposváron tömeget talán csak szilveszterkor lehet látni.
2013. nov. 14. 15:08
 8/21 A kérdező kommentje:
pont ezaz,hogy egy nagyvárosban ez azért jellemző,mert TÖMEG van,,és Bp-en kb 1 milliós nagyságrendről lehet beszélni,ellenben ezzel a porfészekkel,ahol semmi sincs,semmi miatt nem kellene annyira rohanni,mégis én jártam már 300ezres nagyvárosban is,és ott ez nem volt jellemző hiába volt nagyobb! és ha szerinted én ezt akarom csak látni,hát tévedsz, én máshol érdekes mód nem vettem észre,és nem Bp-re értem a máshol szót.
2013. nov. 15. 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
No, akkor nagyon egyszerű a képlet, kérdező. Fogod a motyódat, és ahelyett, hogy nyivákolsz, elköltözöl egy élhetőbb városba. Mondjuk Csopakra. Szép hely, és a vízdíj is mindössze csak a háromszorosa a kaposvárinak. Csak félő, hogy akkor meg meg majd azon nyihogsz.
2013. nov. 23. 19:58
 10/21 A kérdező kommentje:
ne aggódj ,fogni fogom a motyót,és húzok el innen néhány hónapon belül ;) nem kell kétszer mondani,meg neked sem kell mondani,megyek magamtól is :DD
2013. nov. 24. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!