Csak szerintem lett borzasztó hely Kaposvárból?

Kérdező, ezt én is hallottam Kaposvárról nemrég, amiket leírtál és azt is, hogy sajnos eléggé megállt a fejlődésben, a színházi élet valamikor még nagyon jól ment ott.
Ha Kaposvár kb. a nyugati részében van Magyaro.nak, képzeljétek, hogy mi lehet keleten és főleg ott, ahol a nagyobb városok messzebb vannak.

Hú, én több mint 10éve elköltöztem kaposvárról, ott nőttem fel, és a lehető legjobb döntés volt eljönni! Évente néhány alkalommal még visszajárok rokon látogatóba, tehát képben vagyok! Már 10 éve is igaz volt minden kvárról amit leírtál!
Először is a rengeteg cigó a probléma, ami valóban más magyarországi városban is nagy gond, mi nem tudunk aki tudna az pedig nem akar tenni ellene(pl.cigánybűnözés).
Azt én is gyűlöltem, hogy minden második arcot ismerek és jópofiznom kell olyan emberekkel akiket utálok. De nekem mégis a legmegbotránkoztatóbb az emberek viselkedése, az a sok nagyképű tahó, pl ha bemész egy üzletbe szinte kinéznek-lenéznek, nem azt kérdik miben segíthetnek, hanem inkább azt minek jöttél ide? Ez itt bp-en már nem így van, az eladók kedvesek és körülrajonganak. De emlékszem olyan esetekre amikor egyes üzletekben az eladók parasztul viselkedtek a vevővel, mert az nem talpig márkás cuccokban érkezett.Voltak olyan üzletek, ahova nem is mentem az ilyen lenéző viselkedés miatt többé pl.:a sétalón gas bolt, levis , a plazában keyo v. persona vagy minek hívták, nem tudom meg vannak-e még ezek az üzletek és tudnék még sok ilyet!A pláza egyébként is a menősködő parasztok kedvenc helye, ahol úgyis csak megalázó pillantásokat kapsz, és ha lemersz menni smink nélkül melegítőben a közértbe vagyis a bótba (a közért szót nem ismerik kaposváron)összesúgnak a hátad mögött esetleg beszólnak milyen igénytelen vagy má...
Mindezt a 8 általánossal + max.3 év keró után, minimális értelmi szinttel rendelkező, magukat szépnek gondoló ribiktől kell eltűrjed, akiknek már a fél megye megvolt és 2g cuccért bárkivel elmennek!(nem egy ilyet ismerek)
hozzáteszem csinos fiatal nő vagyok nem egy bányarém, de azóta nincs kisebbségi komplexusom, amióta eljöttem onnét!
Szórakozásra lehetőség régen se volt semmi, még réges régen parkba jártunk, meg discovery-be, aztán ezek megszűntek és voltak más próbálkozások, de mindegyik gáz volt!Azt nem tudom manapság milyen helyek vannak, de gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!