Zalaegerszegről miért mondják, hogy gagyi hely, meg, hogy nincs ott semmi?
Igaz ez?
Én csak pár órát sétáltam a városban összesen, de szerintem egyáltalán nem csúnya, nekem sokkal inkább kellemesnek tűnt.
Inkább Szombathely a szomszédban az, ami szerintem egyáltalán nem szép.
A vicces az, hogy két hónapja Egerszegen jártam (Szombathelyi vagyok), és a belvárosban jártam. Szombat délután tényleg kissé pangott, igaz, nem volt túl meleg, de ketten mellettem mentek el, hogy mennyire pang Zalaegerszeg, és mennyivel több élet van Szombathelyen.
Amúgy itt még a Media Markt is bezárt, igaz, Szombathelyen meg a pláza megy félgőzzel néha meg csak negyeddel, már hosszú évek óta, meg mostanában itt is bezárt egy csomó tradicionális üzlet. Viszont a mostanában leggyorsabban terjeszkedő kiskereskedelmi cég Szombathelyen, épp a Zalaco!
Amúgy Szombathely miért nem szép? A Főtér és a Berzsenyi tér szerintem eléggé szép. Jó, Zalaegerszegen is az utóbbi pár évben belehúztak, és a belvárost igyekeznek széppé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!