Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zalaegerszegről miért mondják,...

Zalaegerszegről miért mondják, hogy gagyi hely, meg, hogy nincs ott semmi?

Figyelt kérdés

Igaz ez?

Én csak pár órát sétáltam a városban összesen, de szerintem egyáltalán nem csúnya, nekem sokkal inkább kellemesnek tűnt.

Inkább Szombathely a szomszédban az, ami szerintem egyáltalán nem szép.

2013. okt. 8. 07:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát Zalaegerszegen is csak félgőzzel üzemel a Pláza, ott is már egy nagy kínai bolt lett a felső szinten. Az oké, hogy a Zalaco gőzerővel terjeszkedik, Egerszegen is tíz méterenként van egy boltja, jó is, szeretem is, de nem lehet mindig csak zsemlét enni :-) Jó, most tavasszal van több fesztivál, amik jók, aztán semmi.
2014. máj. 27. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:
A Zalaco-t inkább csak érdekességként írtam, de a Szombathelyi pláza az Egerszeginél is sokkal gázabb. Szerintem az a bajuk, hogy alul vannak méretezve, bizonyos méret alatt nem tudnak eléggé beindulni. Győr kétszer akkora, mint Egerszeg, de a plázája a többszöröse, és sokkal jobban pörög is, ha nem is akkora, de a jelenleginél egy kétszer akkora kellett volna akár Egerszegere, akár Szombathelyre, hogy beinduljon. Jó példa rá a Plázánál kétszer nagyobb Family Center bevásárlóközpont a TESCO mellett Szombathelyen, az úgy 80%-on áll, pedig még rendes büfésora sincsen, csak egy kínai kajálda és sem mozija, sem szupermarketje nincs. Van viszont Hervis, Media Markt, Libri stb...
2014. máj. 27. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én se nagyon szeretem Zalaegerszeget.Alig van valami ott.Egy Zala megyei kisvárosban lakom és ha megyünk ilyen komolyabb bevásárlásra (ruhákat venni stb...) akkor mindig Szombathelyre megyünk fel mert ott mindig találok mindent.Amúgy nekem jobban is tetszik mint Zalaegerszeg.
2014. máj. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!