Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak ha hetente szól...

Mit csináljak ha hetente szól a szomszéd, hogy lehallatszik a 2 éves kislányom ha leejt valamit vagy ha játszik és netán 5 percig futhatnéka van? Panelban lakunk.

Figyelt kérdés

Már amikor beköltöztünk szóltak,hogy gondok vannak az alattunk lakóval mert nagyon kötekedő és sokan nem kedvelik.Többeket piszkál a lépcsőházban épp kit talál meg magának.

Mi épp ebből kifolyólag nagyon figyelünk arra,hogy ne dübörögjünk,a kislányomra is ha elkezd futkosni azon nyomban szólunk,hogy fejezze be,de van hogy pár percbe beletelik míg befejezi.

Múltkor délelőtt 11körül jött fel,hogy ne hintázzon mert lehallatszott amikor hintázik,most pedig,hogy délután 2kor hallotta dübögött és már nem viseli el ezt és elege van.

Nagyon odafigyelünk és nem érzem jogosnak ezt a viselkedést.

A környékben rengeteg családnak 2-3 gyereke van de akiket megkérdeztem nem volt ilyen gondjuk pedig van amelyik mesélte,hogy az ő gyereke aztán dübörög rendesen.

A szomszédunknak is 3 pici gyereke van,miért ilyen gonosz?Mit lehet tenni?

Többen beszéltek velem a lépcsőházban lakók közül,hogy nekem adnak igazat,ők sem kedvelik és tudják milyen.

2013. nov. 1. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

add át neki egy hangszigeteléssel foglalkozó cég szórólapját...és javasold, hogy hívja fel őket vagy dugja fel magának a papírt...

nekem is van egy ilyen kedves szomszédom, szerinte a kutyáim (már nincsenek meg sajnos :(() ugattak egész nap és felhallatszott hozzá...mindezt hajnali 5-kor közölte, amikor is a dörömbölésével ébresztett minket a kutyákkal együtt...szegénykéim, az ásítás mellett még ugatni is elfelejtettek

2013. nov. 1. 16:04
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

1. Nappal (reggel 6 és este 10 között) a normális gyerekzaj miatt nem reklamálhat.

2. Viszont elvárható, hogy a gyerek nem csináljon extra zajt - ez nálatok elvileg adott.

3. Arra esetleg figyelhettek, hogy a szobában vastagabb szönyeg legyen a padlókon, a gyereken házicipö (mert mezitláb sokkal hangosabban hallatszik).

4. Az, hogy a gyerek játszik, hintázik nappal, az nem kifogásolható.

5. Ha a szomszédnak nem tetszik, akkor tehet hivatalos lépéseket,de öt fogják elküldeni.

2013. nov. 1. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
ostobenkó utolsó: MÁR RÉG NINCS OLYAN, HOGY REGGEL 6 ÉS 10 KÖZÖTT NINCS CSENDHÁBORÍTÁS.
2013. nov. 1. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Semmit ne tegyetek.

Egy panel lakás soha nem lesz olyan csendes, mint egy családi ház.

Ha feljelent, akkor úgyis ő fogja bukni.

2013. nov. 1. 16:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Kutyánk nekünk is van /mopsz/ nem egy ugatós fajta így nem tud belekötni,viszont nekik is van kutyájuk én hallom ugatni időnként meg a gyerekeket is amikor valamivel ütik a falat de soha meg sem fordult a fejemben,hogy szóljak.

Nem tartunk bulikat,csendesen élünk,de egy kisgyerekünk van aki bármennyire is figyelünk van,hogy leejti a játékait vagy kifut egyik szobából a másikba de nem zajong ő sem mert már megtanulta nem szabad csak ha időnként megfelejtkezik magáról.

2013. nov. 1. 16:28
 6/12 A kérdező kommentje:

Albérletben lakunk egyébként több mint 2 éve és a tulaj mondta,költözésünk előtt,hogy már az elmúlt évek alatt 3x feljelentette őt az előttünk lakók miatt.

Én már lassan úgy érzem rágalmazásért és zaklatásért jelenthetném őt fel.

Volt olyan már kétszer is,hogy nem voltunk itthon abban az időben amikor állította,hogy dübörögtünk.

2013. nov. 1. 16:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja és amikor csecsemő volt a kislányunk akkor azt is megjegyezte rengetegszer,hogy éjjel hallotta sírni.
2013. nov. 1. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Tegyetek le extra vastag játszósszönyeget.
2013. nov. 1. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:

ma 16:19-es: ha már ennyire agressziv vagy, akkor ELÖTTE tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni.

Ugyanis NEM azt írtam, hogy ez az za idötartam, amikor nem követhet el valaki csendháborítást, HANEM AZT, hogy ez id alatt egy GYEREK okozhat játékkal zajt. Tehát a gyerek, mint "zajforrás" nappal lehet hangos, ellentétben az egyéb zajokkal.

2013. nov. 1. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Menj el a legközelebbi patikába. Vegyél egy csomag füldugót (nem drága, max 100ft) és mikor legközelebb jön akkor mosolyogva nyomd a kezébe és vágd rá az ajtót.
2013. nov. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!