Téglaházban lakunk, fölém új szomszéd költözött. Felujitást végzett, azóta minden zaj lehallatszik. Lehet, hogy kihagytak valamit a födémből? Van valami müszaki előirás erre?
ha a parketta nem aljzatbetonra, hanem párnafára rakott volt akkor romolhatott a hangszigetelés, de csoda akkor sem történt ... egyszerűen eddig áldott jó szomszédod volt, csak az életvitel miatti különbséget hallod
nem tudsz mit tenni, a födémekben nincs hangszigetelő réteg, tehát nincs mit ellenőrizni
Egyszer az én alattam lakó szomszédasszony rohant fel hozzám magából kikelve, hogy szokjak már le arról, hogy a lakásomban fapapucsban járkálok, mert megőrül az állandó kopogástól.
Mondtam neki, hogy nincs is fapapucsom, honnét veszi. Még át is nézte a cipőimet :))))
Utána mestereket hívott, akik leszigetelték a saját lakásának a menyezetét belülről, azóta jól elvagyunk egymással.
Persze azt tudom, hogy előtte más szomszédoknál is végzett zaj-ellenőrzést, és mivel rájött, hogy mindenhol ugyanazt az erősségű zajt hallja, mint ami tőlem lemegy őhozzá, így tudta, hogy nincs más lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!