Milyen kerítés lenne a leghatékonyabb, ami olcsó is viszonylag, h. a szomszéd ne lásson be hozzánk és a kutyája ne tudja tönkretenni a kerítést és átjönni, szal vmi masszív kerítés kellene?
A beton lábazattal és a zártszelvény oszlopokkal egyetértek, de a hullámpala rendkívül ocsmány lenne. Ha erős kerítésbe gondolkodsz az nem olcsó.
A kerítésközöket vagy fával vagy ponthegesztett hálóval építeném meg a helyedbe.
Az élő sövény se rossz ötlet, de idő kell hozzá, sok gondozást igényel és ha valamirt kipusztul kezdődhet előről a történet.
Az előző válaszolónak egy tanács. Szerintem ha gépesíted a nyírást és a levelek összeszedését, akkor még ez a kis bökős élmény is kiküszöbölhető. Egy elektromos vagy nenzines sövény nyiró és egy levélporszívó és elvileg nem érhet baj. Az élő növényből kialakított kerítés biztosan esztétikus.
Én a normál drótkerítésem mellé is ültettem fagyalt, belenövesztettem és remekül takar. Évente párszor végignyírom és különösebb törődést nem igényel. Igaz volt már , hogy megbetegedett , de meglett a baja és egy permetezéssel rendbejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!