Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet kideríteni, hogy...

Hogyan lehet kideríteni, hogy ki a bérlő a szomszédban?

Figyelt kérdés

Tulaj nem fogja elmondani, nem hiszem, hogy még valaha fel fogja venni nekem a telefont, mert 2x hívtam már az elmúlt fél évben, hogy a bérlői hangosok, de ő csak azt tudta mondani nekik, hogy álljanak ki magukért, habár nekem csak azzal van bajom, hogy a házirendet nagyívben le... és hangoskodnak hajnalban is. Közölték velem, hogy lesz@rják a házirendet. A tulaj meg lekoptatott. Úgyhogy beadnék egy birtokvédelmi kérelmet, de azt sem tudom, milyen nevet írjak rá, mert nem tudom a bérlők nevét.

Ill. azt hol tudnám kideríteni, hogy van-e szerződésük és a tulaj bejelenti-e a NAV felé a bérlést? Mármint adózik-e utána.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 29. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:

ez az utolsó lesz a jó taktika.

simán betelefonálsz név nélkül és jelented a navnak.

a besúgás reneszánszát éljük amúgy is neked meg jól ez most.

a nav meg az utóbbi pár évben keményebb,mint a maffia,rá fognak nézni abban biztos lehetsz.

2013. okt. 30. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem mindegy neked, hogy ki a bérlő?

Ha hangoskodnak, hívd a rendőrséget, nekik majd bemutatkoznak.

Sehol nem deríted ki, hogy van-e szerződésük.

Tudod, ismeretlen tettes ellen is lehet feljelentést tenni. A szomszéd, meg hát helyben van.

Amúgy meg nyomj fel mindenkit, össznépi játék lett a besúgás! Gratula!

2013. okt. 30. 01:46
 3/9 anonim ***** válasza:
kopogj be és kérdezd meg...
2013. okt. 30. 04:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Elolvastam a kitöltési útmutatóját a birtokvédelmi kérelemnek, ott írják, h ismeretlen tettes ellen nem tudnak eljárást indítani, de a tulajt sem írhatom be, ha bérlői vannak és azok okozzák a problémát.

És igen, ilyen rosszindulatú embereknek meg fogom pendíteni, hogy kíváncsi lennék, adózik-e utánuk, mert igenis zavar, hogy nem tudok tőlük aludni és tojnak a fejemre.

2013. okt. 30. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Önkormányzattól jött ki nálunk nem olyan régen valaki, hogy feljelentette névtelen valaki a szomszédomat, hogy a lépcsőházba pisilnek. Valaki meg kijött és megkérdezett szinte minden lakót, hogy van-e panaszunk a feljelentett szomszédra. Sajnos nem tudom, hogy hogy történt a feljelentés és az önkormányzatis azt se mondhatta el, hogy ki tette a feljelentést. Szóval valami módon csak lehet panaszt tenni. A szomszéd tulajt jelented föl, az ő nevét tudod, azt meg nem kell tudnod, hogy ők hangosak-e vagy albérlők. Egy másik családot meg azért jelentett a házból valaki, mert "drogot árulnak". Szóval valami módja akkor is van ennek. De csak ötleteltem..
2013. okt. 30. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A lakás a tulajé, tehát nyugodtan nevezd meg őt, a többit majd ő kimagyarázza, ez már nem a te dolgod. ha pedig este hangoskodnak, akkor bátran hívd rájuk a rendőrséget csandháborítás miatt, akár minden nap. A NAVnak is jelentheted, hogy azt gondolod, nem jelentette be az illető a bérlőit, mert ha tévedsz, akkor sincs semmi, te jóhiszeműen csak az államnak akartál segíteni, csak mindezt ne név nélkül, mert az sunyi dolog. Állj ki magadért, intézkedj, de tökösen! :D
2013. okt. 30. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2013. okt. 30. 19:57
 8/9 anonim válasza:
Sikerült?
2013. nov. 10. 22:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Amióta utoljára összezördültünk, azóta csend van :) Amíg csend van, én is boldog vagyok :)
2013. nov. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!