Hogyan lehet kideríteni, hogy ki a bérlő a szomszédban?
Tulaj nem fogja elmondani, nem hiszem, hogy még valaha fel fogja venni nekem a telefont, mert 2x hívtam már az elmúlt fél évben, hogy a bérlői hangosok, de ő csak azt tudta mondani nekik, hogy álljanak ki magukért, habár nekem csak azzal van bajom, hogy a házirendet nagyívben le... és hangoskodnak hajnalban is. Közölték velem, hogy lesz@rják a házirendet. A tulaj meg lekoptatott. Úgyhogy beadnék egy birtokvédelmi kérelmet, de azt sem tudom, milyen nevet írjak rá, mert nem tudom a bérlők nevét.
Ill. azt hol tudnám kideríteni, hogy van-e szerződésük és a tulaj bejelenti-e a NAV felé a bérlést? Mármint adózik-e utána.
Előre is köszönöm a válaszokat.
ez az utolsó lesz a jó taktika.
simán betelefonálsz név nélkül és jelented a navnak.
a besúgás reneszánszát éljük amúgy is neked meg jól ez most.
a nav meg az utóbbi pár évben keményebb,mint a maffia,rá fognak nézni abban biztos lehetsz.
Nem mindegy neked, hogy ki a bérlő?
Ha hangoskodnak, hívd a rendőrséget, nekik majd bemutatkoznak.
Sehol nem deríted ki, hogy van-e szerződésük.
Tudod, ismeretlen tettes ellen is lehet feljelentést tenni. A szomszéd, meg hát helyben van.
Amúgy meg nyomj fel mindenkit, össznépi játék lett a besúgás! Gratula!
Elolvastam a kitöltési útmutatóját a birtokvédelmi kérelemnek, ott írják, h ismeretlen tettes ellen nem tudnak eljárást indítani, de a tulajt sem írhatom be, ha bérlői vannak és azok okozzák a problémát.
És igen, ilyen rosszindulatú embereknek meg fogom pendíteni, hogy kíváncsi lennék, adózik-e utánuk, mert igenis zavar, hogy nem tudok tőlük aludni és tojnak a fejemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!