Milyen vonzata van, ha bérlő cége telephelyeként jelenti be a tőlem bérelt lakást?
Hozzájáruljak?
Mennyiért ?
...a sima bérleti díj amiért ki adtad a lakást
de ebben az esetben be kell legyen jelentve a bérleti szerződés az adóhivatalban ... mert ha valamiért ellenőrzik jobban a céget akkor te is bajba kerülhetsz ha nincsen normál szerződésed és nem fizeted az adót a nyereséged után ... vannak persze kiskapuk az adófizetés tekinteteben ... de ha nem bízol meg 100% abban a személyben akkor jobb ha a leghivatalosabb formáját választod a bérleti szerződésnek
amennyiben a lakás nagyon előnyös helyen van cégek számára s pl. fokszinten ... akkor lehet többet is kerni érte mint egy sima lakásért ... de természetesen ekkor így kell legyen kialakítva a belső tér ... irodának, fogorvosi rendelőnek szépség szalonnak, közértnek stb. ....
ekkor az ár felmehet +1000 euró fölé
céget könnyebb kilakoltatni mert itt nem egy család kerül utcára .... ha nem fizet normálisan vagy elküldöd ha nem megy hívod a végrehajtót és kiteszik a szűret...
nem vagyok benne biztos de szerintem végrehajtóval bármilyen bérlőt ki lehet rakni ha nem fizet ... de ezt szerintem ki kell kötni a bérleti szerződésben, hogy mennyit maximum a fizetéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!