Ha hangosan megy a tv a szomszédban, jogom van szólni az illetőnek?
Figyelt kérdés
Péntek este éjfél előtt nemsokkal arra ébredtem, hogy hangosan ment a tv? Jogom van szólni a szomszédnak?2013. márc. 10. 13:18
1/4 anonim válasza:
kérd meg hogy halkítsa lejjebb ha nem használ hívd ki a rendőrséget csendháborításért
2/4 anonim válasza:
Legközelebb meg ha bulit akarsz tartani, számíts arra, hogy Ő fogja rád hívni a rendőrt az első hangoskodás után!
3/4 anonim válasza:
mi az a hangos? Mert a normál beszédet is hallani lehet, ha éjjel van és csönd. Volt már, hogy arra ébredtem, hogy a szomszéd szólt a gyerekének, azt hittem, mellettem áll. Köhögést szintén hallani, ami mástól hallatszik át. Kutyáról nem is beszélve. A gyerek leesett az ágyról, másnap szóltak, hogy ugye leesett, mert hallottak egy huppanást éjjel.
Ha üvölt a tévé, akkor szólj neki, természetesen, hogy halkítsa le. Nem tudom, mennyi idős, ha fiatal, akár viccesen is, hogy csak nem valami lövöldözős filmet néztél éjjel, mert én is hallottam??
4/4 anonim válasza:
Nálunk minden este ez van,nem tudok aludni tőlük de szólni hiába szoltam nem érdekli.Ma kihívtam a rendőröket rájuk egyéb hangoskodások miatt remélem a tv hangerőből is majd vissza vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!