Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet ugy postára küldeni...

Lehet ugy postára küldeni csomagot, hogy csak nevet tüntetek fel, mert az illetőnek nem oda szól a személyije?

Figyelt kérdés
helyzet következő, jelenleg 250 km-re vagyok a lakcimemtől, de kell kapjak valamit postán. ha ráirják a nevem, meg egyéb infókat rólam és , hogy postai átvétel, megkapom?
2013. jan. 16. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ööö, nem értem a kérdést. Ha csak nevet írsz rá, nem fog megérkezni. Címet is kell rá írni, a postások nem tudják, hogy a te személyiden más a cím, mint a borítékon.
2013. jan. 16. 11:06
 2/6 A kérdező kommentje:
nem kell kivigye a postás. rá lesz írva, hogy postán való átvétel.
2013. jan. 17. 06:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor is kell rá cím, mit gondoltál?
2013. jan. 17. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
ha ráirják a cimet akkor a cimre megy. ha ráirják, hogy Derecskei postahivatal akkor meg oda... nekem az a lényeg, hogz ide jöjjön Derecsklre, ne Érdre. Na mind1
2013. jan. 17. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem hiszem el, hogy ennyire buta vagy! Ráírod a címet.

Kovács Aladár

Derecske,

Micimackó utca 54.

4130

És mellé kéred azt a szolgáltatást, hogy csak a postahivatalban lehessen átvenni. Nem értem, mit nem értesz ezen!

Azért kell rá a címed, hogy tudják, hogy a tiéd. Ha csak nevet írsz rá, nem fogják kézbesíteni, de már elvinni Derecskére sem. Vagy pedig a tartózkodási címedet adod meg.

Kovács Aladár

Szombathely,

Regös Bendegúz Kollégium

316

Szapora út 20-24.

9700

2013. jan. 17. 10:41
 6/6 A kérdező kommentje:
te vagy buta. bakker,. ha ráirom a cimem elviszik Esztergomba. oda szól a cimem. Megkérdeztem postán és elég ha ráírom, hogz XY és derecskei postán személyes átvétel...
2013. jan. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!