Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért írnak le engem ilyennek?

Miért írnak le engem ilyennek?

Figyelt kérdés

Nem szoktam felvágni semmivel sem, de mégis azt mondják rám, hogy nem érdemlem meg amiket kapok... Jó tanuló vagyok, illedelmes a lányok körében, fiúkkal, és lányokkal is jól eltudok beszélgetni... Most felkerült az, hogy a laptopom össze tört, (nem én törtem össze, mielőtt írnátok, hogy vigyázzak a cuccaimra) és kaptam egy számítógépet, AMIRŐL nem is beszéltem, nem pózolgatok vele a képeimen, csupán úgy tudták meg, hogy látták mikor web kameráztunk a tükörből vissza tükrözve, és innen jött az, hogy mindent a seggem alá tesznek, és mihaszna vagyok satöbbi... Beleszálltam az árába, nem is kevéssel.

Ó! Meg, hogy én vagyok mindig a gizda, mert márkás ruhákat viselek, de komolyan, ha az anyagiak engedi miért ne? Nem öltözök kihívóan, semmi extra sincs rajtam sose, nem is szoktam mondani, hogy milyen márka, hanem megkérdezik tőlem, hogy új, én mondom rá ,hogy igen, új, erre jön fel az a kérdés, hogy ez XY márka? Nem hülye, ha látja a logóját, ha én meg nemet mondok rá,hogy nem, ez nem az, akkor én leszek a hülye mivel nem tudom mit viselek. Meg az, hogy én kapok minden nap 300 FT-t, hogy vegyek magamnak valamit az iskolabüfében, ahhoz nekik mi közük van? Cukorbeteg vagyok, és van olyan, hogy egy szendviccsel nem érem be, és most csak miattuk nem fogok újra elájulni testnevelés órán, azért mert nem vettem meg a sulis szendvicset, és leesett a vérnyomásszintem.

Nem értem, nem én vágok fel velük, mivel nem is beszélek róluk közvetlenül, úgy, hogy: "Nézzétek má' meg milyen az új cipőm!"

Ők kérdeznek ezekre a dolgokra, van, hogy már nem válaszolok, de ha nem mondok rá semmit, akkor meg az van, hogy nem vállalom fel.

Vagy ha tényleg gizda, nagyképű vagyok, akkor hogy lehetne változtatni ezen tulajdonságomon?

2013. szept. 18. 18:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
(ha kérek, talán, mivel egy jó óra sokba kerül)*
2013. szept. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!