Miért csinálja ezt az apja? Eléggé idegesít engem.
A páromról van szó, ő 20 éves. A szülei Németországban dolgoznak, ő pedig otthon volt egész nyáron. Nyári munkát nem igazán sikerült találnia, tehát egész nyáron jóformán semmit sem csinált csak a megrendelőnek készített függönyöket stb. A problémája és most már az én gondom is a számlák befizetése volt. Őhozzá jár az apja/anyja összes létező számlája. Nem arról van szó, hogy a villany víz gázszámlát kell csak kifizetni(z oké is volna mivel otthon lakik), hanem nekem a fő problémám az hogy páromnak kell a 0 forintos bevételéből állnia a szülei baromi magas telefonszámláit, életbiztosításait, kocsibiztosítást stb, amihez a páromnak totál semmi köze nincs. Amikor meg szüleitől kér pénzt arra, hogy az ő számláikat tudja befizetni megtagadják tőle, holott tudom, hogy van nekik elég. Egy rakás pénzzel tartozik már nekem is a párom és már kezd elegem lenni belőle hogy megint 0 forintból kell minden vackot kifizetni.
Szerintetek ez így normális dolog?
Ha a szülei nem adnak pénzt a saját életbiztosításukra és autójukra, akkor azt minek fizeti be? Nem tudom elhinni, hogy neki kellene ezeket állnia, ha nincs is keresete.
Azt sem értem, hogy miért te tartod el, miért nem megy dolgozni?
Mi a túróért fizeti be ezeket? Majd küldenek nagyon gyorsan pézt a szülők, ha a kocsiról kinn egyszer csak leszedik a rendszámot mert nincs biztosítása, a biztosítótól kapják a levelet, hogy felmondják a szerződést ésminden eddigi kamatot buknak, a telefonjukról nem lehet hívást indítani, csak fogadni stb.
Nem értem a barátodat, vagy ő ennyire tutyimutyi, hogy hagyja magát hülyére venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!