Miért néznek meg a fiúk? Eléggé idegesít! Mi olyan különös bennem?
Figyelt kérdés
Bárhova megyek megnéznek a hapsik/fiúk. Persze lányból vagyok valahol jól esik de azert kicsit idegesítő is. Nem vagyok magas van rajtam egy ket kilo plusz, világos kék szemű vagyok hosszú szőkésbarna hajú.. Lehetek szoknyába vagy farmerba megnéznek. Eddig 3 pedofil talált meg. Szerintetek mi bennem olyan különös ?? Szerintem nem vagyok szép. De olyan csúnya se. Tök átlagos vagyok.2013. aug. 29. 14:44
1/11 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani, hogy mit néznek rajtad. Én is sok lányt megnézek, a pedofilokat meg megverném.
4/11 anonim válasza:
Engem is sokan megbamulnak, de en nem veszek rola tudomast. Megtanultam nem eszre venni, hogy bamulnak. Egyszeruen atsiklik a szemem rajtuk, es csak magamra figyelek, illetve ha tarsasagban vagyok akkor a tarsaimra. Vagy ha bamulnak, akkor bamuld te is oket, aztan majd megunjak, vagy zavarba jonnek es elfordulnak :) (182 centi 60 kg 16 L)
5/11 anonim válasza:
Lehethogy ugy oltozkodsz, ami tulsagosan hangsulyozza a noies testalkatod ? A ruhaid nem tul testhezallok ?
Ha pluszkilok vannak, nem lenne kenyelmesebb lazabb ruhakat hordani ? (Noi szemmel igy gondolom. De kepet kellene latnom rolad hogy pontosabb lehessek.)
6/11 anonim válasza:
Nincs rajtad valami kirívó dolog, erős festék, túl szoros ruha, ami alól kilátszik egy kis hurka? Megnéznek akkor is ha tetszel valakinek és akkor is, ha nem, látni kellene.
7/11 A kérdező kommentje:
Nemszeretem a kivagott polokat (sajnos nincs olyan dolog amit kihangsulyozzak) a popsim sem a legjobb szoval az is kilove. Az aggaszt hogy uj suliba megyek es ott meg sajnos sok lesz a cigany ( nem vagyok fajgyulolo) csak nem akarom h rammasszanak
2013. aug. 29. 15:03
8/11 anonim válasza:
Minden csajt megnéznek, de ezt te is tudod, csak azért írtad ki a kérdést, hogy fényezzünk.
10/11 anonim válasza:
Talán ők másképpen látják,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!