Nagymamámék kutyáját megették? Mit lehet tenni?
Nyáron többször jártam a házukhoz, ami pár kilométerre van, de ugyan ebben a városban. A város szélén van, így kevés a szomszéd, kevesen járnak arra.
Na most az a helyzet, hogy az egyik szomszédja, egy idegbeteg 35 éves pasas, aki magányosan él rühellte mindig is mamám két kutyáját. Mindkettő német juhász, már idősebbek, de sokat ugatnak, védik a házat.
Mikor ott voltam, többször átjött fenyegetőzni, hogy baj lesz, ha nem zárjuk be a kutyákat vagy nem teszünk rájuk szájkosarat, hogy ne ugassanak, mikor ő kint napozik a kertjében. Azt mondta, hogy kolbászt fog csinálni belőlük, ha nem teszünk valamit.
Pár napja mikor mamámhoz mentem újra, sírva jött ki elém, hogy eltűnt az egyik kutyája reggelre. Átmentünk a szomszédhoz, de sehol nem találtuk meg nála. Viszont nagyon vigyorgott és örült, hogy eltűnt az egyik kutya. Azt mondta, hogy reméli a másiknak is ez lesz a sorsa.
Most nem tudom mit gondoljak, de lehet, hogy tényleg megette? Két nap alatt képes lenne erre? Mit lehet tenni?
Rohadna meg az ilyen.
Nem hiszem,legalábbis remélem,hogy nem megette.
Talán ha az lett volna,akkor nem azt mondja,hogy "reméli,hogy a másik is el fog tűnni".
Kedves Kérdezö,
Arra nem goldoltál, hogy a szomszéd agyát igen csak felhúzhatta éveken át, hogy nincs egy nyugodt perce sem a kutyaugatás miatt?
Németjuhászok a nagyinak, ez volt marhaság...
Engedd rá a másik kutyát sutyiba hogy kicsit csócsálja meg
Éy mond hogy véletlen megszökött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!