Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol élnél szívesen, ha választ...

Hol élnél szívesen, ha választhatnál és anyagilag is megengedhetnéd magadnak?

Figyelt kérdés
Képet is linkelhetsz be.
2013. júl. 11. 12:45
1 2
 1/11 gömbicica ***** válasza:

Nekem Magyarország tökéletesen megfelel,-ne.

rossz mindenhol van,

hülye emberek mindenhol vannak

Magyarországon annyi meseszép dolog van, hogy felsorolni nem lehetne.

Ha ugy gondolod, hogy város, vagy kisebb település, akkor kis település, akár falu!!! állatot tartanék, és minél kevesebb vivmánnyal venném körbe magam!!!

2013. júl. 11. 12:49
 2/11 anonim válasza:
Finnország
2013. júl. 11. 12:58
 3/11 anonim válasza:
Én egy olyan helyre költöznék, ahol közel van a természet, ahol nem rondított bele nagyon az ember a környezetbe. Pl egy szigeten, ahol megvan minden ami az embernek szükséges, de mégis "nomád" élet van. Egyszer volt szerencsém járni a Maldív szigeteken, na ott pont ilyen volt. Szeretnék nagyon ott lakni, vagy akár ott dolgozni.
2013. júl. 11. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Barcelonában :)
2013. júl. 11. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:

ha nagyon sok pénzem lenne akkor egy szigeten az fix :)

bár jelen pillanatban egy kertes háznak is örülnék,lényegtelen hol van..

panelban unom az életet :/

2013. júl. 11. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ha mondjuk az ölembe hullana 3 milliárd forint, akkor otthagynám a munkahelyemet és elhúznék vele valami trópusi szigetre, ahol minden este buliznék, csajoznék, szeretkeznék, kigyúrnám magam valami kemény csávóvá, megtanulnék profin angolul.

Ha megunnám, akkor elmennék máshová. Mindig, ami éppen eszembe jut és kedvem van hozzá. :D

2013. júl. 11. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Rózsadombon laknék, minden vágyam Budapest igaz hogy Miskolci vagyok de itt unalmas, viszont ha vagyonos lennék már jövőhéten intézkednék
2013. júl. 11. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Németországban,de valamilyen vidéki városban.
2013. júl. 12. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én Svájcban, az Alpokban. Ha Magyarországban kell gondolkodni, akkor pedig mindenképpen valahol az osztrák határ közelében, Kőszeg, Sopron...

ééés mindenképpen hatalmas telket vennék hozzá, hogy ne legyen gond a szomszédokkal.

2013. júl. 12. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
London vagy Kolozsvár.:)
2013. júl. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!