Ha anyagilag megengedhetnéd, akkor Családi Napközibe vinnéd gyermeked?
Figyelt kérdés
Állami bölcsi vs.Csana.2,5 éves kisfiam januártól menne bölcdibe,de...A nagynénije Csanát vezet,igaz messzebb van(20 km),de mégiscsak ismeri őt ill.jól kijönnek egymással.A bölcsi közelebb van,de nem biztos,hogy jobb lenne.Jövő szeptembertől meg oviba megy.2013. ápr. 13. 14:25
1/8 anonim válasza:
Akkor inkább családi mint bölcsi.
2/8 anonim válasza:
Ha megtehetném,családi napközi...de amit itt a közelben ismerek, oda nem. Több, mint egy órát nem utaztatnám. 20 km, nem sok, ha jó a közlekedés. Ami nekem tetszene, az sajnos messze van hozzánk, (és pénzünk sincs rá).
3/8 anonim válasza:
Az én fiam családi napközibe jár, igaz eredendően azért, mert az állami bölcsibe nem vették fel.
Most viszont azt mondom, hogy örülök, hogy nem vették fel az államiba. Persze kell hozzá bizonyos anyagi háttér, de nagyon szuper helyre jár. Imád ott lenni, haza se akar jönni, egyszerre 7-9 gyerek van maximum. A vezetőnő főz nekik nap mint nap, tehát házi kosztot kapnak. A lányok nagyon kedvesek, és rettentően sokat okosodott-tanult mióta oda jár.
4/8 anonim válasza:
Ha megtehetem majd, akkor családi napközibe járatom.
5/8 anonim válasza:
Amennyiben tellene rá, akkor csanába vinném a gyerkőcöt!
6/8 anonim válasza:
Én is a családi napközit választanám!
7/8 anonim válasza:
Biztos nem utaznék 20 km-t. Az nagy kitérő nap mint nap a gyereknek is megterhelő.
Kár hogy csak szeptembertől mehet oviba, most szokhat be két helyre.
8/8 anonim válasza:
Az én lányom a héten kezdi a családi napközit! Egyértelmű volt, h nem az államiba megy (ha megteheted, akkor mindenképp oda vidd), magán bölcsibe nálunk 2 éves kortó veszik fel, ő most 1,5! Azt neked kell tudnod, h a gyereked mennyire bírja a kocsikázást, neked nem-e megterhelő, minden reggel és délután vinni-érte menni! Ha neked, nektek belefér és nem macera, akkor vidd! És ugye a beszoktatás idő is van, amit vegyél figyelembe... Első alkalmakkor 1-2órát lesztek ott, stb... Szóval neked kell tudni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!