Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mesélj álmaid utazásáról,...

Mesélj álmaid utazásáról, hova mennél, ha egy helyet/régiót választhatnál?

Figyelt kérdés

Mesélj róla, miért pont oda, miket néznél meg?

Van, akinek teljesült is álmai utazása? :)

2013. ápr. 23. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Álmaim utazásának egyik célpontja az Egyesült Államok. Nagy vágyam, hogy egyszer végigutazzam, északtól egészen délig, amolyan "road trip" formájában.

Remélem, egyszer megvalósíthatom! :))

2013. ápr. 23. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én Franciaországba, Provence-ba vágynék,mert imádom a francia nyelvet, kultúrát és ez a rész az ország ékszerdoboza.Másik nagy álmom Toszkána, Olaszország.
2013. ápr. 23. 14:27
 3/7 anonim válasza:
Én Dubaiba vágyok mert,meg akarom nézni az építészeti csodáikat pl:a pálma alakú szigetet és még sorlhatnám.Braziliába is vágyok,és jövőre el is megyek oda.
2013. ápr. 23. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Balkánt járnám be: Szerbia, Koszovó, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Albánia. Nagyon érdekelnek a térség közelmúltbéli eseményei, sokat olvastam róluk, és ezáltal minden vágyam, hogy felkeressem ezeket a helyszíneket. Továbbá a Balkán-térség természeti és kulturális szempontól nagyon változatos hely, izgalmas és kevésbé ismert.
2013. ápr. 23. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 28. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
USA összes állama, Kanada nagyobb városai, Francia Riviéra, Párizs, Barcelona, Róma, Milánó, Skandináv nagyvárosok (Helsinki, Stockholm, Oslo), Ázsia (Szöul, Japán nagyobb városai pl. Tokió...), Földközi-tenger szigetek (Korfu, ciprus, Ibiza, Mallorca, Míkonosz, Szicília, Málta, Krím stb.), Ausztrália (Sidney, Melbourne, Perth). Hát egyenlőre ennyi jutott eszembe, azért minden országnak megnézném a főbb látványosságait, de van olyan ország ami annyira nem érdekel, de azért minden országban van valami látnivaló még ha nem is ugyanolyan mértékben. Ezek meg inkább amik jobban érdekelnek..
2013. okt. 27. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
barhova utzol ami a legfontosabb, hogy legyen eleg penzed. Akkor jol erzed magad
2013. okt. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!