Mesélj álmaid utazásáról, hova mennél, ha egy helyet/régiót választhatnál?
Figyelt kérdés
Mesélj róla, miért pont oda, miket néznél meg?
Van, akinek teljesült is álmai utazása? :)
2013. ápr. 23. 12:06
1/7 anonim válasza:
Álmaim utazásának egyik célpontja az Egyesült Államok. Nagy vágyam, hogy egyszer végigutazzam, északtól egészen délig, amolyan "road trip" formájában.
Remélem, egyszer megvalósíthatom! :))
2/7 anonim válasza:
Én Franciaországba, Provence-ba vágynék,mert imádom a francia nyelvet, kultúrát és ez a rész az ország ékszerdoboza.Másik nagy álmom Toszkána, Olaszország.
3/7 anonim válasza:
Én Dubaiba vágyok mert,meg akarom nézni az építészeti csodáikat pl:a pálma alakú szigetet és még sorlhatnám.Braziliába is vágyok,és jövőre el is megyek oda.
4/7 anonim válasza:
Én a Balkánt járnám be: Szerbia, Koszovó, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Albánia. Nagyon érdekelnek a térség közelmúltbéli eseményei, sokat olvastam róluk, és ezáltal minden vágyam, hogy felkeressem ezeket a helyszíneket. Továbbá a Balkán-térség természeti és kulturális szempontól nagyon változatos hely, izgalmas és kevésbé ismert.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 28. 22:57
6/7 anonim válasza:
USA összes állama, Kanada nagyobb városai, Francia Riviéra, Párizs, Barcelona, Róma, Milánó, Skandináv nagyvárosok (Helsinki, Stockholm, Oslo), Ázsia (Szöul, Japán nagyobb városai pl. Tokió...), Földközi-tenger szigetek (Korfu, ciprus, Ibiza, Mallorca, Míkonosz, Szicília, Málta, Krím stb.), Ausztrália (Sidney, Melbourne, Perth). Hát egyenlőre ennyi jutott eszembe, azért minden országnak megnézném a főbb látványosságait, de van olyan ország ami annyira nem érdekel, de azért minden országban van valami látnivaló még ha nem is ugyanolyan mértékben. Ezek meg inkább amik jobban érdekelnek..
7/7 anonim válasza:
barhova utzol ami a legfontosabb, hogy legyen eleg penzed. Akkor jol erzed magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!