Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Velünk van a gond vagy a...

Velünk van a gond vagy a szomszédékkal?

Figyelt kérdés
Párommal évekkel ezelőtt vásároltunk egy telket. Nagy nehézségek árán felépítettünk egy házat, ami még nincs teljesen befejezve, de lakható. Nem is ez a lényeg. Mellettünk él kedves szomszédunk, aki elejétől fogva kötözködik velünk. Tegnapi incidens a következő volt, nem verhetjük le a lábunkat, mikor bemegyünk a házba, mert ez őket zavarja ( megjegyzem, azt mondták ,azért mert anno aki vállalkozó építette az ő házukat kifelejtette belőle az anyagot ,szétrepedtek a falak stb... és ez miatt mindent hallanak bent), megértjük ezt a problémát, de ez nem azt jelenti, hogy nem csinálhatunk semmit egy kertes háznál. Nem vághatunk-hasíthatunk fát, mert hangos. Tavasszal vettünk sövényt, hogy a kerítésük mellé ültetjük, hogy ne is lássuk egymást. 90cm-re ültettük a kerítésüktől, közölte tegnap, hogy ha majd a gyökere kilöki az ő kerítését(drót) , akkor nekünk annyi. (fenyegető és kiabáló viselkedés )Mellesleg megjegyezte, hogy nem engedhetjük fel 1,5 méternél magasabbra és stb..., mert jogilag ezt nem szabad. Múltkori dolog, sajnos a bejárati ajtónkat nem lehetett bezárni, (hétköznap délután 16-17 óra között) ezért megcsiszoltam a zárlemezt egy kicsit sarokköszörűvel (1-2perc), átjött a saját portánkra és üvöltött velem, hogy én ezt hogy gondolom, mert megrezdült a gyereke! Most kérdezem én velünk van a gond? Tegnap egész este ezen gondolkodtunk a párommal, hogy ennyire rossz emberek vagyunk, hogy ezt érdemeljük, hogy mint a kutyákkal úgy beszéljenek, miközben csak élünk mint egy normális ember ( aki próbál kicsit haladni).Mellesleg a többi szomszéddal jól kijövünk.
2013. júl. 7. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"nekünk kell hozzájuk alkalmazkodnunk, mert mi később költöztünk ide"

No, ez nálam kiverte a biztosítékot. Én béketűrő ember vagyok, de itt biztos leakasztottam volna egy sallert. Kérdező, kerítsd be a telkedet, aztán szerezz egy vérmes házőrzőt.

2013. júl. 11. 17:56
 12/12 Síva36 ***** válasza:
Szerintem a szomszédokkal
2013. júl. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!