Velünk van a gond vagy a szomszédékkal?
Amiket itt felsoroltál, mi mindennel van baja a szomszédnak, az mind olyan dolog amiben nincs igaza. Ergó semmit sem tehet, lenyeli vagy idegösszeomlása lesz. A sövény volt a legviccesebb. A saját tulajdon földeden olyan növényt teszel, amilyet csak akarsz... még hogy 1,5 méter a jogi határ... az agyának igen. Nehogy elhidd már.
Amúgy ő a többi szomszédaival is ilyen, vagy mindenkivel normális és csak veletek van baja?
Ne engedd, hogy belépjen a saját területedre. Ha ezt megtesz, hívj rendőrt. Álljatok ki magatokért, ez a szomszéd katasztrófa lehet.
Vagy kezdjetek ti is kötözködni vele. Szerezzetek egy kutyát, bármi egyéb.
Üdv.
Na, akkor ez a szomszéd hozzám mit szólna? :-)
Tegnap 2 órán keresztül próbáltam lekalapálni a fékdobokat az autóról...
Szerintem ne beszélj a szomszédoddal, amit ő csinál, az zaklatás, 8 és 22 óra között azt csinálsz normál hangerővel, amit akarsz.
A normál életviteletekben zavar titeket.
El tudom képzelni milyen figura, tipikusan az a neki mindent szabad, másnak meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!