Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zajos szomszédok vidéken, egy...

Zajos szomszédok vidéken, egy csendes faluban. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Vidéken élünk, egy csendes kis faluban, a szomszédunk meg minden mozgatható berendezéssel zörög, gépekkel, motorokkal, traktorral, ami csak van neki.

Ablakot nem lehet nyitni még ilyen melegben sem, mert már hajnali 5-kor kimotoroznak a földekre, és ha naponta ezt kb 50x nem csinálják meg, akkor egyszer sem. Nagyon közel vannak a lakóházak itt egymáshoz, nem is értem, annak idején ezt hogy engedhette a jegyző. Ezt pedig vállalkozásban csinálják, tehát elvileg kellene ehhez telepengedély ugye, azt meg a körülöttük élőktől kellene rendszeresen megújíttatni, hogy zavarnak-e benne valakit. gondolom én...

A mostani aljegyző egy kb 25 éves leányka, aki nagyon csinos, meg aranyos, a legnagyobb problémamegoldó képessége a macskák területen belül tartásában nyilvánul meg. Szóval nagyon aranyos, csak nem erre a munkára való.

Már gondoltam, hogy bírósághoz fordulok, beszélni nem lehet a szomszédommal, sokáig jóban voltam vele, de egy nagyképű, pökhendi tipikus p.raszt, neki mindent szabad, másnak meg k.ss van.

Már árulom a házat, mert emiatt képtelenség itt nyugalomban élni.

Úgy veszem észre, hogy ez élteti őket inkább, hogy ők ilyen mozgalmas életet élnek, mi meg itt be vagyunk gubózva. Azt hiszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk rájuk, mit csinálnak a nap 24 órájában.

Ti mit tennétek a helyemben?

#szomszéd #traktor #motorozás #hajnali zajongás
2013. jún. 16. 08:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan így történt, kapásból ki sem adtak róla információkat, ma voltam bent.

Költöznék én, csak már annyiért árulom lassan a házat, amiért csak egy bódét fogok kapni legfeljebb.

És még így se érdeklődik senki.

2013. jún. 17. 13:13
 12/24 anonim válasza:
rakj ki az ablakodba egy nagy hangszórót vedd fel maxra a hangerőt és játszd le Kasza Tibi szomszédellenes dalát
2013. jún. 17. 14:32
 13/24 Pálpusztai Dezső válasza:
Szerintem meg ne költözz el.Ha egyébként meg szeretnél ott lakni...Harcolj,állj ki magadért.Az én suttyó szomszédomnál is ló nyerített,birka bégetett,kilocsolta a szennyvizét,hulladékot égetett.Aztán most meg olyan rend van,mint egy laktanyában.Igaz,hogy három évembe került,de megérte.A megoldás:Egy kicsit "keményebben" el kellett beszélgetni a hivatallal,és láss csodát!A ló,birka szennyvíz egy nap alatt eltünt,a kert felásva.Azt még hozzátenném,hogy ez egy családiház,üdülő övezet.
2013. jún. 17. 15:02
 14/24 Pálpusztai Dezső válasza:
Egyébként meg addig én is ezt tudom ajánlani:zenekari hangládaszett,külön mélyláda,megvárni,amíg elül a sutyerák,aztán benyomni valami mulatóst...Ha ugat,akkor onnantól lehet egyezkedni.
2013. jún. 17. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
A többi szomszédodat nem zavarja?
2013. jún. 17. 19:33
 16/24 A kérdező kommentje:

Betonfallal van elkerítve a telkének a másik oldala, a másik szomszédot is zavarja, de az egy idős nő, aki már örül, ha él.

A mi kertünk meg teljes hosszában érintkezik az övével.

Amúgy tönkrevágták az egész utcát a traktorokkal már, zavarja az egész utca lakóit is, ez szinte biztos.

A lakóterület elrendezése olyan, hogy itt jogilag nem lehetne ilyesmit csinálni, más falvakban ez rendben is volna, csak hát itt egyértelmű a falu költségvetésének a növelése a cél.

2013. jún. 17. 19:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Add el nekik a házad.
2013. jún. 17. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem tudsz ellene tenni semmit, mehetsz akárhová, nem tudják a gépeket még akkor sem lehalkítani ha akarnák sem!
2013. jún. 23. 13:57
 19/24 A kérdező kommentje:

utolsó:

Biztos így van, hogy nem tehetek semmit?

Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan....

2013. jún. 25. 19:13
 20/24 Pálpusztai Dezső válasza:
A jegyzőnél kell harcolnod.Kizárt dolog,hogy ne legyen nálatok is szabályozva a telephely/ipari tevékenység.Kérhetsz birtokvédelmi eljárást is szintén az önkormányzatnál.Én meg tudlak érteni,mert az én szomszédom is egy hasonló suttyóállat.De sikerült lerendezni...Most meg már olyan csend van,mint egy temetőben.Harcolni kell,ne add fel!
2013. jún. 27. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!