Ha éjjel kihívom a rendőrt, mert lehallatszik a zene, de nem üvölt, viszont ez is zavaró, a rendőr rögtön felmegy intézkedni, vagy először meghallgatja nálunk mennyire hallatszik le, ami nekünk zavaró? Ezt felülbírálja?
mert már biztos távolról hallották. de ez a szomszéd sunyi, egész éjjel megy a rohadt zenéje, amikor azt hiszi már alszunk, pl. éjjel 2-kor hangosabbra teszi. erre persze rögtön felébred az ember.
a zene dallama, hangjai hallatszódnak le, azt is hallani, éppen tüc-tüc megy-e, vagy valami dallamosabb. de alvásidőben nincs erre szükségünk, kuss legyen.
A rendőr nem fogja nálad meghallgatni, mert elég ha már a szomszéd elég hangosan üzemelteti a zenéjét úgy hogy a másik szomszéd is hallja.
persze ha normál hangerőn menne tehát nem hallatszana le hozzád, akkor a kutyát sem zavarná a dolog én szerintem, akkor a rendőr se menne ki.
De éjjel főleg hajnali 2 kor már az is elég ha az utcán lehet hallani a ház előtt.
Én is hívtam már ilyen miatt rendőrt és hozzám is csak beszóltak hogy itt vannak és intézkednek, aztán már beszéltek is a szomszéddal.
Szerencsére neki elég volt a kis ejnye bejnye is azóta végre kuss van éjjel.
nálunk volt hasonló szitu,
ott az alsó lakó, névleg kiadta 3 srácnak az egyik szobát albérletbe,
ezek a srácok meg minden nem odavaló zajra idegesek lettek ,és fölrohangáltak a lármáskámhoz,volt hogy ököllel kopogtak be hozzá,volt egyéb is,még a jogba beleférő dolog,
egy hét után elmehettek az "albérlők",többé nem volt rájuk szükség ,
Egyből hozzájuk megy.
De szerintem ha veszel neki egy fülhallgatót,vagy magadnak egy füldugót,akkor az gyorsabb.
Egy részt jelentem a hozzászólásodat mivel primitív a stílusod. Másrészt a szíve joga hogy mit csinál a lakásában. Egy működő háztartási berendezés zajártalma gondosan szabályzott. Hiperszenzitív vagy sajnálatos de ez van, ja és ahogy korábban írtam kissé primitív is.
Kétlem hogy az említett gép egy porszívó hangjával működne mert akkor lehet ők sem tudnának aludni tőle...
8 gyerekes cigányanyuka vagy sem ha rendszeresen rendőrt hívnál máshoz lehet ők is lábbal kopogtatnának az ajtódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!