Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mamahoteles férfiak nem...

A mamahoteles férfiak nem érzik cikinek 30-40 évesen is otthon lakni?

Figyelt kérdés
tegnap 14:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19%

8. és 9.

Ez tök jó. És akkor várjátok, amíg szépen elmegy mellettetek a saját életetek.

Oké, hogy majd megöröklitek anyukától, apukától, csak az átlag életkor kitolódott. Mire ő elmegy, lesz 85 éves, te meg leszel 60.

tegnap 16:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

21 és akkor várják, és?Te dolgod?😅

Attól még èlhetik produktívan az èletüket.

Mèg mielőtt belém állsz én 21,5 voltam,hogy eljöttem otthonról.

tegnap 16:48
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

22

Ja, bírom, amikor valaki kiáll a mamahotelesek mellett, de "természetesen" ő már 18 éves kora óta külön él.

Ja, peeersze:DDD

tegnap 17:02
 24/32 Mad Max2 ***** válasza:
57%

Annak hogy sokan otthon ragadnak társadalmi, és anyagi okai is vannak.

Régen a párkeresés könnyebb volt, igy 20 éves kora körül mindenki megtalálta a párját, és vágytak a saját életre, és mivel az igények is mások voltak, 1 szobába is elmenentek, családot alapítottak...

Ma meg az van hogy, nehezen alakulnak ki tartós kapcsolatok a fiatalok között, főleg ha nincs családi háttér(anyagi) igy szépen punnyadnak otthon a fiúk és lányok is míg elszalad az élet előttük.

Kellenének olcsó bérlakások+ lejebb kéne adni a párválasztásnál az igényeket.

Főleg a fiatal hölgyeknél nagyon furcsa elvárások vannak jelenleg.

Nem akarnak dolgozni, azt akarják hogy meglegyen minden, és nekik csak otthon kelljen tracsizniuk a barinőikkel.

Régen... 20 as évek elején még a "félénkebb" fiúk,lányok is egymásra találtak, ha máshol nem a munkahelyeken. Nem anyagiaskodtak annyira mint a mai fiatalok.

Sokszor van hogy egymás mellett (szomszédok) élnek ugy 30-40 éves nők/férfiak a szüleikkel, vagy akár egyedül is hogy simán összeillenének, de valahogy még sem találnak egymásra.

Szar a mai társadalmi felfogás, szar az állami szoc rendszer, és ez is hozzájárul ahoz hogy nem találnak tartós párt maguknak a fiatalok.

Képmutatás, önzés, túl nagy igények, alkalmazkodás hiánya stb... Ezek miatt van az is hogy nincsenek gyerekek.

tegnap 17:12
 25/32 anonim ***** válasza:
20%

23 ,Külön élek és messze ,24 évesen kijöttem Svájcba 😁

Most is innen írok

tegnap 17:12
 26/32 anonim ***** válasza:
53%

Igy is elmegy az élet ha egyedul laksz

Sok ismerkedes meg csalodas

tegnap 17:13
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Az másodlagos de csak így lehet saját lakásra gyűjteni.
tegnap 17:20
 28/32 anonim ***** válasza:

7~

Nem, ez a mai Magyarországon már sajnos nem így működik. Nem lehet ezzel apellálni.

Plusz külön tegyünk különbséget, hogy ott lakik valaki vagy mamahoteles. Az első nem feltétlenül lesz második.

ma 13:30
 29/32 anonim ***** válasza:
Kulonbejaratu haszreszben lakok nem kell igazodnom senkihez
ma 13:32
 30/32 anonim ***** válasza:
Egyébként én anyum mellett - megbeszélve - szinte bármikor tarthattam bulit és senki nem zavart senkit. Az sem igaz mindenkinél, hogy ettől be lenne korlátozva. De lehet, hogy csak én voltam extrán szerencsés. Kifejezetten társasági és több részes nagy szobám van. Párom ide költözött, akinek már önálló élete volt. Neki konkrétan jobb is volt így és mégsem élősködött.
ma 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!