Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mamahoteles férfiak nem...

A mamahoteles férfiak nem érzik cikinek 30-40 évesen is otthon lakni?

Figyelt kérdés
tegnap 14:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
43%

9# Szerintem bőven kárpótol a saját otthon, de én szerencsés vagyok, mert nekem “alámtolták”, előtte albiztam, előtte laktam otthon is felnőttként (20-21 évesen), és ez a legjobb. Ha nem lenne ilyen hátterem, én is felvenném a lakáshitelt. De igazából az albérlet is jobb, mert ott is a magad ura vagy, ha jó fej a tulajdonos, még a lakást is alakítgathatod kedvedre, csak ugye ott a tudat, hogy minek, ha egyszer úgyis menned kell onnan.

Pedig jó viszonyban vagyok a szüleimmel, de nekem nagyon kellemetlen lenne, ha nem tudnék bárkit bármikor hazahozni, a páromat, barátokat, nem tudnék egy házibulit szervezni random, kettesben romantikázni valakivel, de nyilván mondjuk akinek nincs szociális élete, csak dolgozik meg döglik otthon, annak kevésbé probléma ez.

tegnap 15:03
 12/32 Mad Max2 ***** válasza:
64%

És mi vana mamahoteles nőkkel?

Mi van azon nőkkel akik eltartatják magukat egy fickóval, de amugy szart se csínálnak?

Ilyen az élet:)

tegnap 15:05
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Mit èrdekel az téged?😂

Bár én 21,5 évesen elhúztam otthonról de nem foglalkozok ilyennel ,ki miért lakik otthon.

Most őszintén neked árt azzal?

tegnap 15:07
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
12 A nőknek el van nézve a mamahotel mert sok a kanos pasi aki befogadja őket sajnos.
 15/32 anonim ***** válasza:
10%

Mamahoteles nő az oké

Mamahoteles férfi a szégyen

16/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Egész életemet úgy éltem hogy másoknak akartam megfelelni. Jaj ne legyek már ciki, meg a többi. Eljutottam oda, hogy nem érdekel. Így nem egy idegennek adok lakbért, anyámnak meg idős korára nem kell dolgoznia.

Ha szerinted férfiasabb és méltóbb lenne hogy ő eljár dolgozni idős korára is, én meg kifizetek havi 200-at egy idegennek lakbérre, csak azért hogy a nők ne szóljanak meg, akkor te csináld úgy ahogy gondolod. Engem már hidegen hagy mindenki véleménye. Nekünk jó ez így. Így minimalizáljuk a negatív dolgokat az életünkben és kihasználjuk azt az időt ami még megadatik nekünk. Esténként beszélgetünk, nem külön-külön négy fal között nyomorgunk. Amikor a gyerek nem az anyjával van, ő is itt lakik. Van saját szobája.Mindenkinek van magán szféra. Akinek nem tetszik az legyen boldog a maga módján.

tegnap 15:14
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
A mamahoteles nők mind aranyásók de sajnos igy is van egy csomó kangörcsös pasi aki befogadja őket.
tegnap 15:24
 18/32 anonim ***** válasza:
35%

Svájcban én meg azért voltam lenèzve mert egy stúdió lakásba laktam meg nem lizingeltem egy új autót hanem vettem egy 7 éveset készpénzre.

Ja és nem cigiztem nem ittam és ilyenekkel foglalkoztak,hogy én mennyit tudok spórolni....

Akkor lettem volna jó a szemükbe ha egyedül lakok egy 4 szobás lakásba,és úszók az adóssàgba és minden héten fetrengek a saját hányásomba.😂

Le kell foschni ki mit gondol...

tegnap 15:33
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves koromig otthon éltem hiába volt és van jól fizető munkám. Nekem célom volt a saját ház amit így el is értem. Nem mindenki csak azért él otthon mert kényelmes a mama hotel.
tegnap 16:01
 20/32 anonim ***** válasza:
76%

Én nem vagyok se férfi, se mamahoteles, de nem teljesen mindegy idegen embereknek, hogy a másik hova megy haza aludni? Annyira unalmas már mindig ezen rugózni, meg a másik pénztárcájában turkálni.

Engem mondjuk teljesen hidegen hagy, hogy ki hol lakik, mivel a saját pénzemmel és életemmel foglalkozok.

Ja és attól, mert valaki a szüleivel lakik, nem biztos hogy egy naplopó semmirekellő. Sajnos nekem már nincsenek szüleim, és őszintén szólva minden pénzt megadnék azért, hogy velük legyek...

tegnap 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!