Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek a szomszéd zaklatá...

Mit tehetek a szomszéd zaklatása ellen?

Figyelt kérdés

Egy társasházban élünk és van a házban egy fentebbi szintén lakó aki többeket zaklat. Leveleket ír amiket az ajtóra tesz, vagy emailt, esetleg felhívja a közös képviselőt, aki aztán minket.

Nekünk van két gyerekünk, az egyik még csak egy év alatti. Éjjel még kel, felsír. Ha sír azért kapunk levelet, ha rohanok hozzá, hogy ne- vagy minél kevesebbet sirjon az a baja, hogy trappolunk.

Ha elmegy nálunk valaki éjjel wcre, akkor zavarja a wc lehúzás hangja. Ha fürdünk az a baja, hogy a gyerek ott kacag, játszik a kádban.

Ha nappal a szobában játszik a gyerek, akkor zavarja a játék zaja, vagy az ha a nagyobb járkál. Ha van nálunk valaki zavarja a beszéd.

Legutóbb azért hívta fel a közös képviselőt, mert nem jeleztem a többi lakónak (neki), hogy nálunk összejövetel lesz. Az összejövetel egyébként az volt, hogy egy szombat delutan átjött két ovis társa a fiamnak és délután 15 órától 2 órán át játszottak, amíg én beszélgettem a két anyukaval meg megittunk egy bögre teát.

Mindent megpróbáltunk már. Szőnyegeket tettünk, alíg vagyunk itthon, korábban fektetem a gyerekeket, állandóan fegyelmezem őket. Konkrétan már feszengek a saját lakásomban, hogy mikor jön egy üzenet vagy mikor vár egy újabb megalázó postit a levelesen.

Milyen eszközeim vannak a leállításra?

A többi lakó (de vagy 20 másik lakásban laknak a házban, köztük az alattunk lakó néni) semmit se érzékel belőlünk elmondása szerint. A közös képviselőnek már tele van a hócipője, megérti a problémát és arról is van tudomásunk, hogy másik családos lakót is zaklat ez az ember.

Mit lehet egy ilyen emberrel tenni?

Sajnos a költözés nem opció mert örültünk, hogy ezt a lakást sikerül megvenni.

tegnap 08:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Bocs 20# nem írok erre érdemben semmit, mert kioszt a 9#, hogy tipikus áldozat vagyok. 🫶
ma 05:35
 22/23 anonim ***** válasza:
21. :)
ma 09:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy unatkozó hülye szomszéd miatt biztos nem kérném a gyerekemtől, hogy az átlagosnál halkabb legyen. Ha életvitel szerűen zajong, akkor miért őt fegyelmezed? Nem a szomszédot kellene? Ne már hogy a gyerek álljon a sarokba, mikor elmondásod szerint semmi olyat nem csinál.
ma 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!