Zaklató, randalírozó szomszéd a társasházban, mit
tehetek?
Figyelt kérdés
Budapesten lakok egy 18 lakásos társasházban a 3. emeleten és a felettem lévő lakó (a lakása pont felettem helyezkedik el) folyamatosan zaklat szóban hogy szerelmes belém, dobozokat,üvegeket, vizeletével teli flakonokat dobál le az ablakomon át a szobámba fentről, levizeli az ajtót, kakaót/vizet/vizeletet önt be a postás nyíláson, a postaládámat a lépcsőházban tönkretette, állandóan veri az ajtómat és nem tudom mihez kezdjek.. 1 hónapja körülbelül már hívtam rá rendőrt de nagyon szépen kommunikál és elő tudja adni hogy ő bizony nem csinált semmit, de persze a lépcsőházban lakók semmit nem mernek szólni neki hisz egy 45-50 éves 210cm-es kigyúrt emberről beszélünk... Fogalmam sincs mit tehetnék.. A rendőrök is tehetetlenek voltak ez ügyben hisz még mindig ezt csinálja és folyamatosan durvul a helyzet, egyik nap be se tudtam jönni a lakásba mert ajtóm előtt állt és lefogott kiabálva hogy szerelmes belém.... Szóval tudna valaki egy kis ötletet mondani hogy mit tehetnék ilyen helyzetben? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
De értsd már meg, hogy szerelmes vagyok beléd!!!!!!
Bocs, kihagyhatatlan volt.
Őszintén szólva a költözés lenne a legjobb megoldás, mert bizony, nem fog leszállni rólad, a rendőrség pedig addig nem fog tenni semmit, amíg vér nem folyik... Tudom, szomorú kilátások... Esetleg felbérelni két-három hasonlóan markos legényt, hogy beszélgessenek el vele...
2016. aug. 24. 18:32
2/9 anonim válasza:
Az ilyenek sajnos nem értenek a szóból. A legjobb megoldás, ha fogsz egy tonfát és eltöröd a fején.
2016. aug. 24. 18:32
3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen a rendőrök is hasonlót tanácsoltak, hogy intéztessem el, de az ember megmondta hogy majd a kutyámat is felakassza meg minden fenyegetés... Alapból egy alkoholista félig roma illetőről beszélünk, tényleg nem lehet semmi jogi lépést tenni ez ügyben?...
2016. aug. 24. 18:36
4/9 anonim válasza:
Ha tudsz költözz el, ez nem normális ember.
2016. aug. 24. 18:42
5/9 anonim válasza:
Azt nem mondtad, hogy félcigány...
Akkor menekülj mielőbb!
2016. aug. 24. 18:44
6/9 anonim válasza:
Esetleg az nem jó ha felveszed videóra? Mert akkor lenne bizonyítékod.
2016. aug. 24. 19:25
7/9 anonim válasza:
Addig kell hívni a rendőröket, amíg csinálnak valamit! Menni a felettes szervhez! Ha vizeletet dob be hozzád, abban van DNS, a flakonon ujjlenyomat! Nem hagyhatják figyelmen kívül!
Amúgy, betyársereg vagy hogy hívják őket... Kísérgetnének egy darabig és elbeszélgetnének az illetővel.
Nem hiszem el, hogy ez a többi lakónak is jó. Mit mond a közösképviselő? Közösen is fel lehetne lépni ellene!
2016. aug. 25. 11:12
8/9 anonim válasza:
A rendőrök dolgozni nem akarnak.Az meg egyenesen nonszensz hogy a rendőr tanácsolja neked az önbíráskodást. Adja írásba akkor ezt a jótanácsot. Mert pont ő fog legelöször téged bevinni, ha az ő tanácsára verőembert fogadsz és a zaklatód feljelenti ,és az embered meg beköp mint felbújtót ,mert félti az irháját. Utána mondhatod a bíróságon hogy a rendőr tanácsára tetted..Abszurdisztán ez az ország komolyan.
2016. aug. 25. 21:31
9/9 anonim válasza:
Keresd meg neten vagy facebookon a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjait, vagy a 64 vármegyéseket, hátha tudnak segíteni. Hátha van köztük hasonlóan nagydarab srác, aki két héten keresztül minden nap hazakísérne, így a véglény látná, hogy van olyan, aki megvéd, talán akkor leszáll rólad. Másik lehetőség, hogy menekülsz. A c-fertőzött helyek életveszélyesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!