Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Volnátok képesek tudni ily...

Volnátok képesek tudni ily lakásba lakni vagy be csavarodnátok mennyi idő múltán?

Figyelt kérdés

[link]

Pl ha a magyar álam ilyeneket épitene és adna olcsón bérbe önáló életbe belekezdeni

ma 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne elég terem az élethez. Egy bevásárlás, takaritoszerek, élelmiszer stb nem férne sehova. Menedeknek jó lenne, jobb mint az utca, vagy akár egy albérletnél is, de csak ideig óráig. Egy garzon lakás már bőségesen elegendő lenne számomra.
ma 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt legtöbbször diákoknak adják ki akik messze laktak a sulijuktól.

Nekik meg arra elég, hogy nap végén hazamennek max házit írnak esznek valami (legtöbbször ott vesznek kaját mert úgy olcsóbb japánban mint főzni) aztán dőlnek ki aludni:).

Hétvégén meg nincs suli programoznak vagy hazamennek a családjukhoz.

ma 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szóval ők is szinte alig vannak a mikro lakásba csak annyi kell nekik ami szükséges ágy, wc, fürdő.
ma 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez arra lenne jó, hogy ha csak alszik ott az ember. Ha vannak mellette közös terek, akkor működhet. Voltam olyan hostelban ahol csak egy ilyen téglalap alakú lyukad volt és abban aludtál, de igazából teljesen jó volt rövid időre, mert mellette volt kint rohadt jó zuhany, bár, könyvtár, meg egyéb terek. Szóval nap közben eleve nem ott voltam és amikor visszajöttem is a külső terekben voltam és alváshoz meg lénygében tök mindegy.
ma 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 vagyok: szóval ha rohadt olcsó lenne jó lenne. De igazából ez megint az, hogy a gazdagok vásárolják fel a helyeket és lehúzzák minél jobban, aki gyengébb és a végén annyi lesz egy ilyen ára, mint most egy garzoné. Mert addig emelik az árakat, ameddig a fizu tart.
ma 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
10-15 m2-en éltem évekig kollégiumban 2-3 másik emberrel, béreltem 7-8 m2 szobát ami jól elrendezve igazából pont ennyit tudott.
ma 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagy igényeim szerintem, egy 25nm-és, jól berendezett kislakásban tök jól előttem évekig, viszont ez már nekem kicsi lenne. Ott húzom meg a határt, hogy van-e elég hely arra, hogy tudjak tornázni a szobában.

Viszont mikor kollégista voltam, szétadtam volna egy ilyet, nincsenek szobatársak, ha jól láttam (nem néztem végig), még saját pici konyhaszerűsége is van, szóval beszerez egy rezsót meg egy airfriert és azon se kell osztozkodnia senkivel, ahogy a mosógépen meg a fürdőt sem.

ma 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
7 négyzetméteren fürdő, mosógép, fogmosópohár a mosdó szélén. Konkrétan egy budiban él a csávó. Borzasztó.
ma 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha olcsó lenne, nekem megfelelne. Nem csak életkezdéshez.
ma 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!