Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van még olyan aki 30-40...

Van még olyan aki 30-40 évesen is a szüleinél kénytelen lakni anyagi okokból?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok 30 évesen, sőt a testvérem is ilyen helyzetben van. Nagyon kevés a fizetésem és nincs olyan szakképzettségem, tudásom, amivel több pénzt tudnék keresni. Főleg a műszaki-informatikai terület az, amihez teljes sötét vagyok, pedig általában pont azokon a területeken tud a legjobban boldogulni egy férfi.
tegnap 16:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
Mi a szakképzettséged?
tegnap 16:57
 2/32 anonim ***** válasza:
40%
38 vagyok és még mindig anyámmal élek. Nem örülök neki nyilván, de ez van. Még mindig jobb, mintha egyedül, szegénységben élnék. Zsolti
tegnap 16:58
 3/32 A kérdező kommentje:
Nincs releváns szakképzettségem, csak diplomám amivel nem lehet elhelyezkedni és nem is adott használható tudást.
tegnap 17:03
 4/32 A kérdező kommentje:
Az is zavaró, hogy kicsi a lakás, nem egy nagy családi ház, ahol simán elfér ennyi ember...
tegnap 17:04
 5/32 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem adott használható tudást a diplomád, arról te tehetsz. Arról is, hogy nem tettél le még egyet, vagy nem szereztél ennyi éven át olyan szakmát, ami jól fizet. Ki lehet menni külföldre is mosogatni pár évig míg összegyűjtött amennyi kell. De könnyebb anyad nyakán élni nyilván. Én teehessegem alatt 27 évesen kezdtem másik diplomát szerezni, miután ovis lett a kicsi, elhelyezkedtem helyben diplomás bérért. 4 hónapos volt mikor emellett egy egy éves szakmát is etettem. A bátyám 14 éve ment ki mosogatni, jó pár éve övé az étterem már. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen..
tegnap 17:09
 6/32 A kérdező kommentje:
Jó, de milyen szakmát tegyek le? Még valami semmirevaló szakot nem végzek el. Max. ilyen bölcsész irányvonalon tudnék még tanulni, de azzal semmire nem megyek. Hiába akarnék gépészmérnök lenni, ha nulla affinitásom van hozzá, nincs rajztudásom, térlátásom, műszaki érzékem. Jól fizető fizikai szakmák, villanyszerelő, burkoló, asztalos, stb szintén kilőve. Nehéz ezt írásban átadni, egy totál bamba, kétbalkezes embert képzelj el.
tegnap 17:19
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

3.

Ne viccelj már, hogy nem releváns a szakképzettséged.

A diplomával is szakmát szerzel, csak magasabb szinten.

Egyelőre még nincs kőműves, mosogató, szobafestő, takarító stb. egyetem.

tegnap 17:23
 8/32 anonim ***** válasza:
11%
Targoncás, biztonsági őr? Ezek kb fél éves képzések.
tegnap 17:26
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

"egy totál bamba, kétbalkezes embert képzelj el."

Ha így állsz magadhoz, akkor ne is csodálkozz,hogy ott vagy ahol.

tegnap 17:30
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem releváns, mivel nem használható tudás.

Targoncás, biztonsági őr, ezekkel nem lennék előrébb.

tegnap 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!