Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van még olyan aki 30-40...

Van még olyan aki 30-40 évesen is a szüleinél kénytelen lakni anyagi okokból?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok 30 évesen, sőt a testvérem is ilyen helyzetben van. Nagyon kevés a fizetésem és nincs olyan szakképzettségem, tudásom, amivel több pénzt tudnék keresni. Főleg a műszaki-informatikai terület az, amihez teljes sötét vagyok, pedig általában pont azokon a területeken tud a legjobban boldogulni egy férfi.
dec. 25. 16:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
14%
#19 mert ha soknak vagytok akkor enyhül a fájdalmad?
dec. 25. 19:06
 22/37 Noren1989 ***** válasza:
15%
Pisszt, ő csak és kizárólag a KSH számait akarta, nem javaslatokat a probléma megoldására.
dec. 25. 19:09
 23/37 anonim ***** válasza:
19%

21/2 nem kell kotekedni még karacsonykor is. Nyilván az embernek jó ha nincs egyedul

Kérdező: én is igy vagyok,csak én nem sajat magam anyagi helyzete miatt, hanem édesanyám miatt aki sajnos beteg. 30 éves vagyok de úgy latom ilyen olyan okokból sajnos sokan hasonló helyzetben vannak. Akinek nincs jól fizető allasa, általában akkor kerül alberletbe mikor parjaval együtt kivesznek egyet

dec. 25. 19:29
 24/37 Szolovjov ***** válasza:
100%
Én is anyámmal élek 39 vagyok. Nekem semmi értelme elköltözni, mert így tudom segíteni őt is a ház fenntartásában (özvegy). Ha külön élnék, akkor is adnék neki haza, bár akkor meg nem fogadná el.
dec. 25. 19:48
 25/37 anonim ***** válasza:
80%
Milyen szakon végeztél, ami ennyire piacképtelen??
dec. 25. 19:58
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Közös érdekeltségből maradtam anyummal, nagyon lassan indult az életem, közben anyum rokkant volt, igazából már tiniként megkaptam a nagyobb helyet a lakásban, semmi nem indokolta a lelépésemet, jó viszonyban voltunk, ide jött párom is. Jelenleg párommal ketten maradtunk.
dec. 25. 20:34
 27/37 A kérdező kommentje:

Földtudomány, nesze semmi fogd meg jól szak, max. egyetemi kutatónak lehet vele elmenni éhbérért

dec. 25. 20:37
 28/37 anonim ***** válasza:
70%
#23 nem kell kötekedő kérdéseket kiírni még Karácsonykor is. Ha meg ezzel tölti az idejét, akkor ne várja hogy csak helyeslő válaszokat kap.
dec. 25. 20:55
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
27: akkor talán földrajz tanári irányba kellene tovább képezned magad szerintem.
dec. 25. 21:32
 30/37 anonim ***** válasza:
18%
28# mi volt a kérdésben a kötekedő?
dec. 25. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!