Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van még olyan aki 30-40...

Van még olyan aki 30-40 évesen is a szüleinél kénytelen lakni anyagi okokból?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok 30 évesen, sőt a testvérem is ilyen helyzetben van. Nagyon kevés a fizetésem és nincs olyan szakképzettségem, tudásom, amivel több pénzt tudnék keresni. Főleg a műszaki-informatikai terület az, amihez teljes sötét vagyok, pedig általában pont azokon a területeken tud a legjobban boldogulni egy férfi.
tegnapelőtt 16:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
59%
De ha máshoz nem értesz? Vagy jelentkezz az orvosira. :D Én ezért szereztem inkább piacképes szakképzettséget diploma helyett. Ami témakör érdekel annak utána járok, de egy használhatatlan diplomának nem sok értelmét látom. Mit szeretnél dolgozni?
tegnapelőtt 17:35
 12/33 Noren1989 ***** válasza:
30%
Még jobb kérdés: mi érdekel egyàltalàn? És miért egy semmit nem érő szakra mentél?
tegnapelőtt 17:38
 13/33 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy nincs olyan szakma ami kifejezetten érdekel és szívesen foglalkoznék vele. Nem is vagyok tehetséges semmilyen területen.

És hogy miért erre a szakra mentem? Sodródtam az árral, középiskolásként se volt elképzelésem arról, hogy mivel szeretnék foglalkozni, visszahúzódó falusi gyerekként meg nem is nagyon volt rálátásom a munka világára. Lapozgattam a szakokat listázó könyvet, aztán választottam egy olyan szakot, amiről úgy véltem, hogy alap szinten érdekel és el is tudom végezni. Persze volt egy hangzatos leírás, hogy el lehet vele helyezkedni, amiről aztán kiderült hogy kamu.

tegnapelőtt 17:44
 14/33 anonim ***** válasza:
25%
Kimehetnél külföldre szalagmunkára, egyéb alacsony végzettséget igénylő munkára. Alap szintű nyelvtudást nem nehéz összehozni.
tegnapelőtt 17:57
 15/33 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, tudhatnád már, hogy itt Gyakorin mindenkinek bejött az élet.. Ha nem, akkor lúzer vagy, benned van a hiba. Ezen az oldalon mindenkinek 1 milliós fizetése van, és legalább vezérigazgatói pozícióban dolgoznak a cégnél. Gyakorin mindenkinek 3 diplomája van, már 25 évesen saját lakást vettek önerőből, természetesen, és 6 nyelven beszélnek, legalább 4 ingatlannal rendelkeznek, és 3 luxusautóval. Hetente utazgat mindenki mindenhova. Mindenkinek perfekt élete van, nagycsalád, álomnő/álompasi... Kérdező, nem ajánlom neked, hogy ide írd a gondjaidat, mert rengeteg itt a kamukirály/kamukirálynő, aki szereti jobb színben feltüntetni magát, mint ami, hogy irigységet váltson ki a többiekből. Ha nincs munkád, és a szüleidnél laksz 20 évesen, mert nem tudod finanszírozni az albérletet, akkor megbélyegeznek, naplopónak, munkakerülőnek titulálnak, akinek élnie se kéne. Sőt, olvastam olyat is, hogy érzelmileg zsarolják a szülőt, hogy dobja ki a gyerekét, mint a patkányt, rögtön érettségi után. Ha bajod van, és kiírod, még rúgnak egyet pluszban rajtad, bele a szakadékba...
tegnapelőtt 18:00
 16/33 anonim ***** válasza:
53%
Pl a HR-esek igen jól keresnek (emberi erőforrások szak)
tegnapelőtt 18:05
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Ápoló? Lehet okj-n is de javasolnám a főiskolai képzést, ha elvégzed vállalható fizetésed lesz
tegnapelőtt 18:05
 18/33 anonim ***** válasza:
72%
16os, azért azt a bruttó 350et én nem nevezném igen jónak. Ha többet akar keresni tovább kell képeznie magát
tegnapelőtt 18:11
 19/33 A kérdező kommentje:
Nagyon eltértetek a kérdés témájától. Engem tényleg az érdekelne hányan lehetnek még hasonló helyzetben, mert meglepően ritkán találkozok ilyennel a korosztályomban.
tegnapelőtt 18:41
 20/33 anonim ***** válasza:
26%
Olyanok mint te, akik nem is akarnak változtatni, szerencsére kevesen
tegnapelőtt 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!