Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha választani kéne, melyik...

Ha választani kéne, melyik metróállomás a legveszélyesebb környék Budapesten az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

jan. 8. 17:42
A kérdező szavazást indított:
Népliget (M3)
Kőbánya-Kispest (M3)
Ecseri út (M3)
Nyugati pályaudvar (M3)
Kelenföld (M4)
Keleti pályaudvar (M4)
II. János Pál pápa tér (Népszínház utca) (M4)
Blaha Lujza tér (M2)
Örs vezér tere (M2)
Mexikói út (M1)
31 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Mindegyik.
jan. 8. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Egyiknél sem szoktam félni.
jan. 8. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Én ha választanék Népliget, választanám, de:

Kelenföldön nagyon sok agresszív kéregető, laktam már Kelin, legbarátságosabb környék szerintem, viszont vasútnál sok durva kéregető, akiknek ha nem állsz meg leköpködnek. Nyílvan mostanság, ahogy észrevettem kevesebb a kéregető, és a rendőri jelenlét is nagyobb.

Keleti pályaudvar hasonló, csak ott nem ennyire durva, hiszen több az ember, zsúfoltabb az egész. Bár a Magdolna negyed és a Csarnok negyed jónak jó környék, de sok kétes alak is lakik...

Nyugati pályaudvarnál csak a nyugati aluljáró ami gázos, bár attrocitás sosem ért ott, csak nagyon depresszív az egész.

Corvin negyedet sajnos kihagytam, bár ott a tanyázó hajléktalanokon kívűl nincs gáz.

Örs H8 hév miatt gázos, hiszen a Hős utcai lakosok Kerepesen laknak, ezáltal nem biztonságos annyira, de rendőri jelenlét az van azért.

Népliget... ezen gondolkodtam. Legveszélyesebb rész a népligeti erdő szerintem, sok kábszis, rengeteg gyilkosság.. viszont gyönyörű éjjel kivilágított népligeti buszállomás, stadionok... mennyi szép emlék, első találkozosom volt a legjobb barátommal... mennyit nevettünk.. viszont népligeti aluljáró elég kemény legyen bármilyen napszak. Szóval lehet durvább mint a Blaha...

Blaha.. mivel nincs messze az egyetemem ettől a metróállomástól, ezért erről tudok nyilatkozni. Aluljáró nyomasztó, mindig vannak hajléktalanok, akik szexelnek is éjjel. Nem viccelek, sajnos. Sok a rablópandur errefelé, zsebtolvaj, tőlem eddig csak kéregettek, de egyszer utánam kiabálták, hogy rákosodjak el... de mivel 4 napot a héten blahán töltök, így az a megítélesem, hogy a Népliget veszélyesebb, szóval javítom, hiszen itt egyszer-kétszer van fura dolog, népligetnél meg többször.

jan. 8. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugatinal nincsenek gaz emberek,mert gxakori a rendori jelenlet. Ott a keszdnleti ors a palyaudvar oldalan.

Felni sehol se szoktam.

jan. 8. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Keleti, Örs vezér tér, Blaha.
jan. 8. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Blaha, Nyugati, Köki undorítóan néz ki, de sosem ért még semmi probléma, erőszakosan kéregetés sem volt, pedig kicsi nő vagyok.

Népligetnél szerintem az állomás nem néz ki gázul egyáltalán, de magában a ligetben egyedül nappal se sétálnék, este meg egyáltalán. Ott tényleg mindig belefutottam valami rosszarcúba, ha arra jártam, de nem a metróban.

Egyébként a Blahán meg a Nyugatinál azért van fejlődés, de legalábbis gyakoribb rendőri jelenlét, Köki ellenben egyre gusztustalanabb, koszos, büdös, hugyos, senki sem takarít, szemetes és egyre több a c típusú lakos. Sose volt nagyon világos hely, de az utóbbi 6-7 évben nagyon lecsúszott.

jan. 8. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Népliget egyértelműen.
jan. 8. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A Népliget és a Blaha - fej-fej mellett.
jan. 9. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Korábban a Klinikák volt a legrosszabb környék, de mostanra javult.
jan. 15. 19:42
 10/10 anonim válasza:
Köki és Népliget. A Népliget sosem volt a legbiztonságosabb hely Pesten, de az elmúlt pár évben az aluljáró nagyon veszélyes.
jan. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!