Szerintetek miért nincsennek belépőkapuk a metróállomásokon?
kit érdekel London....attól kéne hasra esni ami ott van?!
azt hiszem, hogy az országnak, meg a fővárosnak jelenleg nem ez a legnagyobb problémája, hogy van beléptetőkapu-vagy nincs... így legalább néhány embernek van munkája...és kap fizetést, amiből talán meg tud élni (jegyellenőrök)
Szerintem is elég tré így.
Főleg mikor csilli-villi új metrók, új megállók, és ott áll 3-4 unott fejű, csöves kinézetű egyén, a cuccaikat a mozgólépcső mellé dobálva. Valahogy nem egy kulturált ország képét mutatja a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy a hatásfokuk és modoruk is hagy némi kívánni valót maga után.
Nem mellesleg régen is volt kapu:
2. válaszadó néztem a videót,de az közel sem az a beléptető. Jegy és bérlet ellenőrzővel nincs ellátva.
Valamint szerintem szenzora sincs ez valami silány olcsó Kínai másolat. Ilyen a magyar spórol mindenen, mindenből olcsó
Úristen de sík hülye vagy... Az egyelőre csak maga a kapu volt, azt kellett hosszútávon kipróbálni, hogy mint beléptető kapu, megfelelő lesz-e, tudják-e kezelni az emberek, beleszoknak-e, jól van-e kialakítva, működik-e rendesen stb. Miért tettek volna bele jegy- és bérlet ellenőrzőt, amikor a jegyek és bérletek jelenleg csak nyomtatva vannak a papírra? Nincs az a gép, ami ellenőrizné...
Ahogy már írtam korábban - bár úgy látszik, nem fogtad fel -, akkor lesznek majd beléptető kapuk, ha a jegy- és bérletrendszert is átalakítják, ha átállunk az elektronikus jegyekre és bérletekre. Akkor már lesz értelme a kapukon az ellenőrző felületnek. Addig tök felesleges, mert nem jó semmire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!