Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 25 év körüliek, mennyire...

25 év körüliek, mennyire látjátok reálisnak azt hogy egyszer legyen saját lakásotok?

Figyelt kérdés
dec. 29. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég esélytelen. Szerintem soha nem lesz sajátom. Az önerőre sem tudnék annyit félretenni.
dec. 29. 17:39
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Simán, a 10 éves tervben szerepel, hitel nélkül.

Mondjuk én nem is Pest belvárosában akarok, hanem vidék vidéken, valami faluban.

dec. 29. 17:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt van esély csak mondjuk nem nekem. De itt már 20 millióból megvan..de én hitelt inkább erre sem vennék fel. Semmi munka nincs a közelben tehát a mama hotel játszik csak..nagyon jó elképesztő élmény köszönik szépen a részt vevők.

Budapesten meg hagyjuk is..nem tudom ki az az őrült aki 100 milliókért vesz ott egy lyukat de biztos.

Tehát max a mama hotel vagy albérletbe csövezni ez a kettő játszik, tehát 0.

Mondjuk ha megkérdezek 50 fiatalt hogy mivan abból csak 15 öt tudok kb mert elment mindenki aki csak tudott. Ott sincs mindenkinek saját lakása.

De ez a proszto proli kategória amiben én is benne vagyok na nekik nem kell nagyon ilyeneken gondolkodni. Főleg ha nincs 3 gyerek meg ilyen olyan hitelek

dec. 29. 18:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
28 leszek most, jövőre tudok venni hitelre.
dec. 29. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleim majd elhaláloznak, akkor lesz, de remélem élnek még vagy 20-30 évet.
dec. 29. 18:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd nyugger koromba veszek valami kis 50 m2-és egérlyukat 250 millióé
dec. 29. 18:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesomnak 2 lakása is van, igaz egy vidéki kisvarosba
dec. 29. 18:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Önerőből nem a közeljövőben, felénk olyannyira elszálltak az árak.
dec. 29. 19:31
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
Érdekelne, hogy miért nem választja több fiatal azt a megoldást, mint 2-es. Sokkal olcsóbb, mint Bp-en vagy megyeszékhelyen, így lenne esély ingatlanhoz jutni.
dec. 29. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy faluban nincs annyira élet, sokaknak kell a nyüzsgés, nem szeretik ha ismerik a szomszédok, stb.

2-es voltam.

dec. 29. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!