25 év körüliek, mennyire látjátok reálisnak azt hogy egyszer legyen saját lakásotok?
Simán, a 10 éves tervben szerepel, hitel nélkül.
Mondjuk én nem is Pest belvárosában akarok, hanem vidék vidéken, valami faluban.
Itt van esély csak mondjuk nem nekem. De itt már 20 millióból megvan..de én hitelt inkább erre sem vennék fel. Semmi munka nincs a közelben tehát a mama hotel játszik csak..nagyon jó elképesztő élmény köszönik szépen a részt vevők.
Budapesten meg hagyjuk is..nem tudom ki az az őrült aki 100 milliókért vesz ott egy lyukat de biztos.
Tehát max a mama hotel vagy albérletbe csövezni ez a kettő játszik, tehát 0.
Mondjuk ha megkérdezek 50 fiatalt hogy mivan abból csak 15 öt tudok kb mert elment mindenki aki csak tudott. Ott sincs mindenkinek saját lakása.
De ez a proszto proli kategória amiben én is benne vagyok na nekik nem kell nagyon ilyeneken gondolkodni. Főleg ha nincs 3 gyerek meg ilyen olyan hitelek
Azért egy faluban nincs annyira élet, sokaknak kell a nyüzsgés, nem szeretik ha ismerik a szomszédok, stb.
2-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!