25 év körüliek, mennyire látjátok reálisnak azt hogy egyszer legyen saját lakásotok?
Már van. Kemény munka, kitartás, megrendíthetetlen elvek, sok álmatlan éjszaka, vér és verejték. Aki akarja az meg tudja csinálni, a többi az kifogás. Nem bulizgatni kell, meg gépezni és kifogásokat keresni, hanem dolgozni.
Amúgy a f szt :D
Örököltem :D
Vaj szerencsém volt hogy olyan
családba születtem hogy volt több ingatlan és egy megadatott nekem csak be kellett lakni. Ennyi.
Amúgy kb sose lenne. Max ha egy életen át megszakadok, kuporgatok, nem élek csak dolgozok és mellé beszakad az ingatlan piac mire 60 éves leszek.
Így keresek netto 450-et havonta. El se tudom képzelni hogy jönnék ki abból ha havi 200 menne csak az albérletre, és UTÁNA rezsi meg önfenntartás. Minden elismerésem akik meg tudják oldani. Csak gáz hogy ebben a redva országban így kell élni. De megint visszakanyarodunk arra hogy a magyarok kétharmadának pedig ez nem csak rendben van hanem ez kell. Így aki nem erre szavazott azért a szivem szakad meg. De aki 14 éve úgy kuporgat és koplal hogy 4 évente újra és újra leszavaz a nyomorára, az fizesse csak és koplaljon hónap végén.
11-es, de a városban van munka, kisebb városban is akad, csak ingázni kell, de az miért gond?
Szerintem nem lakás, hanem családi ház is reális lehetne vidéken.
Tokmindegy kire szavazol mindegyik ugyanazt csinalja
Én ezert nem szavazok egyik f szopora se
9-es: én speciel azért nem igazán választanám, mert NINCS kocsim, jogsim. Faluban hiába olcsó a ház, ha nem tudok eljutni boltba, max. ilyen Coop,egyéb boltba, vagy mozgóbolt,ami ugye nagyon drága.
A kérdésre:
nekem úgy lesz esetleg, ha összekapargatok valamennyi pénzt, szobában lakok, és veszek egy telket, meg hozzá ilyen konténerházat...Amúgy sehogy másként.
Azért, mert nem akar valaki napi 4 órát utazni, és hétvégén se pihenni, hanem egy kertes házzal bajlódni.
És attól, mert vidéken van, még nem olcsóbb a fenntartása sem.
Röviden a válasz, nem egy házért akar mindenki élni.
Nem ez a probléma, a ház a gazdagoknak való, nem a proliknak, de még a lakás sem elérhető, ez a baj.
Miután apám meghalt, igen, de kell a francnak. A halál fszán van, már rég el kellett volna adni, mert egyikünk sem él ott, de apa szerint "nekem jó lesz".
Remek. Akkor eladom, miután megörököltem.
Semennyire.
Sosem lesz rá pénzem. Csokozni biztos nem fogok. Sima hitel mind uzsora kamatos. Örökölni annyit se fogok, ami az örökhagyó temetését fedezi.
Ahol olcsón, 10 m alatt van ház, ott sok a cigány. Inkább fizetek normalis helyen albérletet.
Nem látok reális esélyt, már ha azt a lehetőséget kihúzom, hogy anyám is meghal, és akkor megöröklöm a ház másik felét is. És akkor is itt lennék falun, helyben semmi, csak a túlárazott coop, kocsma, túlárazott kisbolt, piac meg bűnözés van, közlekedés szr, vezetni nem tudok.
Abba meg bele se menjünk, hogy nem úgy akarok önálló lakhatást, hogy anyám meghal.
Teszem hozzá, én tanárnak készülök, tehát amúgy nekem nem gond, hogy falun vagyok, van itt suli. Ráadásul én úgy készülök tanárnak, hogy proginfó mester után rövidciklusú képzéssel, szóval ha elengedném a teljesállásban tanári pálya elképzelést és találnék ho-s melót, nulla bejárással, akkor még épp jó is lehetne itt falun maradni. Csak ugye, ami helyben van... Az elég gyér, így Szolnok megyében.
És akkor még nem számoltam azzal, hogy párkapcsolat... Helyivel nem jövök össze, mert vagy gyökér, aki itt maradt, vagy még a végén kiderül, hogy rokon. Más meg miért akarna itt lakni, amikor helyben max bűnözés van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!