Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek ilyen helyzetben?...

Mit tennétek ilyen helyzetben? WC felújitás

Figyelt kérdés

Wc felújítás zajlik nálam, sajnos már időszerű a lakásban. Viszont így sajnos néhány napig nem tudom használni, mert az egész helyiséget szétverik. Szomszédokkal nem annyira szoros a viszony, hogy esetleg bekéretőzzek hozzájuk. Mármint nincs velük konfliktus, csak a szia-sziában kimerül a kommunikáció. Pláza sincs úgy 5-10 perc távolságra. Barátnő vagy ismerős se lakik olyan nagyon közel. Körmösként dolgozom egy szalonban, tehát munkaidőben oké a dolog, de nyilván nem vagyok mindig ott.

Valami jó ötlet?

25/n

tegnap 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Hát a kis dolgot gondolom valahogy megoldod otthon is, emiatt nem fogsz a nem közeli opciók közül valamelyikbe rohangálni kétóránként.

A kaka az már neccesebb téma, munkahely esetleg? Vagy ha kell akkor egyből kell?

tegnap 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Költözz addig el (ismerőshöz, családtaghoz, vagy egy panzióba)
tegnap 10:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos a család vidéken lakik, onnan költöztem fel. :)

Panzió meg így karácsony előtti időszakban plusz a felújítással hát nem igazán fér bele. 😟

tegnap 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én zsákba gyűjteném, bár én tudok nagyon nomád körülmények közt is élni egy darabig.

Zsákba kakálnék, vödörbe pisilnék.

És azonnal levinném a kukába, meg kiönteném egy bokorba, hogy ne büdösödjön.

Ezért nem kell plussz pénzt elkölteni.

tegnap 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs más megoldás, én is megoldanám valami zsák + papírszatyor és ezeknek tetszőleges kombinaciójával, hogy kidobáskor lehetőleg szagmentes legyen. Az is kínos lehet, ha a lépcsőházban / liftben (nem egyértelmű, hogy nem-e lakásban laksz) összefutnék valakivel és érezné a szagból, hogy szart cipelek le a kukába.
tegnap 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A csövezést megcsináltatod onnantól meg rá lehet tenni a WC-t ideiglenesen is egy flexi csatlakozóval. Nekem így volt pár napig, vödör vízzel öblítettem le ha szükség volt.
tegnap 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!