Mit tennétek ilyen helyzetben? WC felújitás
Wc felújítás zajlik nálam, sajnos már időszerű a lakásban. Viszont így sajnos néhány napig nem tudom használni, mert az egész helyiséget szétverik. Szomszédokkal nem annyira szoros a viszony, hogy esetleg bekéretőzzek hozzájuk. Mármint nincs velük konfliktus, csak a szia-sziában kimerül a kommunikáció. Pláza sincs úgy 5-10 perc távolságra. Barátnő vagy ismerős se lakik olyan nagyon közel. Körmösként dolgozom egy szalonban, tehát munkaidőben oké a dolog, de nyilván nem vagyok mindig ott.
Valami jó ötlet?
25/n
Hát a kis dolgot gondolom valahogy megoldod otthon is, emiatt nem fogsz a nem közeli opciók közül valamelyikbe rohangálni kétóránként.
A kaka az már neccesebb téma, munkahely esetleg? Vagy ha kell akkor egyből kell?
Sajnos a család vidéken lakik, onnan költöztem fel. :)
Panzió meg így karácsony előtti időszakban plusz a felújítással hát nem igazán fér bele. 😟
Én zsákba gyűjteném, bár én tudok nagyon nomád körülmények közt is élni egy darabig.
Zsákba kakálnék, vödörbe pisilnék.
És azonnal levinném a kukába, meg kiönteném egy bokorba, hogy ne büdösödjön.
Ezért nem kell plussz pénzt elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!