A szomszéd kioktatása után még köszönnétek neki?
Társasházi lakásról van szó 4 házzal, rengeteg lakással. A sötétben mentem ki, mikor jött szemből valaki. Rám köszönt, visszaköszöntem, majd flegma stílusban számonkért, hogy miért nem köszönök neki. Értetlenül álltam, hisz visszaköszöntem, erre elkezdett kioktatni, hogy pár év, sőt évtized van köztünk így nekem kell előre köszönnöm. Épp nem voltam vitázós jó kedvemben, arról nem is beszélve hogy sokszor nekem még vissza se köszönnek a tőle is sokkal öregebb mamók, ezért ott hagytam azzal, hogy akkor mostantól ne is köszönjünk egymásnak.
Aztán összeállt ki ő, eddig mindig előre köszöntem neki. Egyébként se lehet olyan öreg, én 32 vagyok ő ránézésre max. 50, szóval illemtan ide vagy oda, szerintem felnőtt-gyerek viszonyban még elmegy a stílus, de két felnőtt között már pofátlannak gondolom.
Ezekután ha látom, szerintetek tartsam magam ahhoz amit mondtam, és ne köszönjen? Vagy valahogy üdvözöljem úgy, hogy abból leessen neki a stílusa?
Akkor is szoktam köszönni ha tudom nem fognak visszaköszönni.
Nincs energiám se veszekedéshez se ahhoz hogy figyeljem épp melyik szomszéd jön.
Sok a hülye nem akarom, hogy nem köszönés miatt még több konfliktus legyen.
Köszönöm mindenkinek!
Közben eszembe jutott, hogy ő már nyáron egyszer pampogott nekem. Akkor az volt a szituáció, hogy sokáig vagy 50 méterrel előttem ment, én telefonáltam. Idővel utolértem és ráköszöntem, akkor azért magyarázott, hogy ő màr köszönt nekem percekkel korábban amit nem fogadtam, ezért nem fog újra köszönni :D Szóval ha látom szívem szerint köszönnék neki valami ízes megjegyzés keretében csak hogy érezze a törődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!