Bennetek szokott zavarni mikor jönnek a toll felvásárlók hangos mikrofonal ?
Figyelt kérdés
dec. 6. 13:10
11/18 anonim válasza:
Azok mind tolvajok. Az a céljuk hogy egy vénasszony, aki egyedül él, felengedje őket az udvarra aztán be a házba, végül kirabolják egyből, vagy visszajönnek egy éjszaka.
12/18 anonim válasza:
Már egy ideje nem hallottam őket. Valószínűleg mert Budapesten élek.
Gyerekkori core memory, hogy eszem a sparhelten pirított sajtos pirítóst nagyanyámnál, és felcsendül a "figyelem, asszonyok, megérkezett a tollfelvásárló! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat fevásárlunk, tessenek szólni, vagy kézzel inteni!" Igazából soha, egyszer se láttam senkit, aki szólt, vagy kézzel intett volna, és átvettek volna tőle dunnákat, párnákat, kacsatollat, vagy hagyaték tollat, de ha valaha honvágyam támad, van egy remix ebből, azt meghallgatom. A family frostos autó remixét még várom.
13/18 anonim válasza:
Toll felvásárlók nem járnak nálunk, csak hulladékvas felvásárlók, de azok igen, zavarnak a hangosbemondójukkal.
14/18 anonim válasza:
A mikrofon nem zavar, csak a hangszóró.
15/18 Mansour válasza:
Néha jönnek, nem zavar, jót szórakozok rajta.
16/18 anonim válasza:
Nálunk aksi felvásárlók jönnek, mindenhova becsöngetnek hogy van-e aksi. Ez zavar.
17/18 anonim válasza:
Én szívesen adnék tollat (igazit), de nem jár erre toll gyűjtő!
18/18 anonim válasza:
Akkumulátorokat, trafókat, rossz hegesztőket, bojlert szoktak itt Budapesten rikácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!