Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normalis szerintetek az h...

Normalis szerintetek az h minden nap hangos zene es ricsaj kiabalas van a szomszedba ugy h a tobbieket nem zavarja csak engem?

Figyelt kérdés
Mellettem laknak es hallom meg este 22 ora utan is a kicsi 5 ev alatti hangjat,a hangos zenet kb munka utan egesz ejfelig ez megy.Van ilyen nalatok is vagy csak en vagyok ilyen ,,szerencses,,Kertes haz amugy es fhu iszonyat alaphangon kiabalva beszelnek meg ilyet...

2024. aug. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez már mindennapos, mindenki magasról tojik a másikra, tisztelet a kivételnek.

Csukd be az ablakot.

2024. aug. 9. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk meg verseny óbégatás megy szex kozben. Amiért az egyik nő úgy k.fél hogy az egész utca hallja direkt, így direkt rákezdett erre a másik is hogy visszaadja. Egymást akarják túllicitálni meg idegesiteni.

És hallod itt se zavar senkit csak engem mikor napi szinten kell b.szásokat végigasszisztálnom.

A gyerekekkel a szerencse csak az hogy ők már vagy alszanak azért nem hallják, vagy vmi mesefilm miatt nem, vagy nem értik még. Meg utánozzák es gyakran sikítgatnak hogy ah ah aaah buszon metron szórakozásbol meg bárhol.

Nem gondoltam volna hogy úgy fogok élni mint vmi swingerklubb vagy prolinegyed egyik szobájában hogy a fejemem is b.sznak mások.

2024. aug. 9. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Szigettel szopok epp rendesen, durva hangerőn nyomjak !!reggel 4-kor!!. Nem panaszkodom, de ettől kib. zavar.
2024. aug. 10. 04:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és csukva az ablak, azon keresztül is hallatszik.
2024. aug. 10. 04:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom. Én Zuglóban lakom a Bosnyák tér közelében és itt is halljuk hajnalban a szigetet. Totál elmebeteg ez az egész..
2024. aug. 10. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha elviselitek, akkor normális. De úgy látszik az egész környéketek csak panaszkodni tud. Tenni meg semmit nem tesztek. Gratula!
2024. aug. 10. 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Annyira primitiv nemelyik ember...hihetetlen.Magyororszag annyira lecsuszott h csak na.
2024. aug. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!