Normalis szerintetek az h minden nap hangos zene es ricsaj kiabalas van a szomszedba ugy h a tobbieket nem zavarja csak engem?

Sajnos ez már mindennapos, mindenki magasról tojik a másikra, tisztelet a kivételnek.
Csukd be az ablakot.

Nálunk meg verseny óbégatás megy szex kozben. Amiért az egyik nő úgy k.fél hogy az egész utca hallja direkt, így direkt rákezdett erre a másik is hogy visszaadja. Egymást akarják túllicitálni meg idegesiteni.
És hallod itt se zavar senkit csak engem mikor napi szinten kell b.szásokat végigasszisztálnom.
A gyerekekkel a szerencse csak az hogy ők már vagy alszanak azért nem hallják, vagy vmi mesefilm miatt nem, vagy nem értik még. Meg utánozzák es gyakran sikítgatnak hogy ah ah aaah buszon metron szórakozásbol meg bárhol.
Nem gondoltam volna hogy úgy fogok élni mint vmi swingerklubb vagy prolinegyed egyik szobájában hogy a fejemem is b.sznak mások.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!