Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Idegesítő, demens szomszéddal...

Askenázi Nándii kérdése:

Idegesítő, demens szomszéddal mit kezdhetek?

Figyelt kérdés

A szomim egy tőlem pár évvel idősebb srác. Képes este 11kor bepiálva bulit tartani magának, úgy hogy rohadt hangosan üvölteti a cigányzenét, bezzeg a ha én csinálok valamit, felkopog, és ordít, hogy “NÁNDIII KUSS LEGYEN MÁR!!!” Partvisnyéllel terrorizál, mert nem hallja a meccset. Ami még zavar, az az, hogy demens, és már több lakó is fél tőle.

Tegnap pl vártam a liftet, ő is várta, balett edzésről jöttem haza, erre a lift mellett a szomi tök nyugodtan megkérdezte, hogy miért akkor kell steppelnem, amikor meccs van. Én közöltem vele, hogy az életbe nem steppeltem, balerina vagyok, de nem hitte el, és tovább fröcsögött

nov. 14. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"balerina vagyok ... És igen balettozok fiú létemre"

Ha ez igaz lenne, akkor tudnád, hogy nem vagy balerina.

nov. 14. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Önkorinak szólni, és/vagy az illetékes családsegítőnek.
nov. 14. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, elmondanad hogy ez mégis hogy a búbánatba tartozik a csaladsegitore?? A csaladsegito család - és gyermekjoleti szolgálatnal dolgozik. Hol a történetbe a veszélyeztetett kiskorú? Vagy az önkéntes alapellatas lehetőségével elő felnőtt akinek eletvezetesi tanacsokra van szüksége? Ha féltek tőle rendőrség.
nov. 14. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem.se tűnik demensnek

Lehet tényleg zavaró ahogy a habtesteddel ugrálsz a panelban

nov. 15. 06:11
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
13#: Jó, akkor mondjuk a szokásos szöveget? "Nincs megoldás".
nov. 15. 06:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal/középkorú mitől lenne demens?? Van fogalmad róla, hogy az mit jelent egyáltalán?
nov. 15. 08:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A demencia nem ez...
nov. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!