Idegesítő, demens szomszéddal mit kezdhetek?
A szomim egy tőlem pár évvel idősebb srác. Képes este 11kor bepiálva bulit tartani magának, úgy hogy rohadt hangosan üvölteti a cigányzenét, bezzeg a ha én csinálok valamit, felkopog, és ordít, hogy “NÁNDIII KUSS LEGYEN MÁR!!!” Partvisnyéllel terrorizál, mert nem hallja a meccset. Ami még zavar, az az, hogy demens, és már több lakó is fél tőle.
Tegnap pl vártam a liftet, ő is várta, balett edzésről jöttem haza, erre a lift mellett a szomi tök nyugodtan megkérdezte, hogy miért akkor kell steppelnem, amikor meccs van. Én közöltem vele, hogy az életbe nem steppeltem, balerina vagyok, de nem hitte el, és tovább fröcsögött
Ha megállás nélkül felkopog, akkor egyszerűen csak tedd te is ugyanezt. Dörömbölj az ajtaján, ha bulizik.
Amúgy fel lehet jelenteni csendháborításért, ha mást (akár téged) zavar hogy zenét üvöltet.
#2 ??
Akkor majd visszakopogok. Köszi 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!